Pitkästä aikaa


Yli kuukausi on vierähtänyt viime postauksesta, Jotenkin on ollut sitä suurempi kynnys tulla jälleen postaamaan, mitä pidempään on ollut postaamatta. Syksy on ollut täynnä jännitystä ja ehkä vähän stressaamistakin mutta myös paljon kivoja asioita. Syyskuun puolella kävin Helsingissä kaverin kanssa, ja reissu sinne oli oikein onnistunut. Olen käynyt myös monessa leffassa. Viimeksi viimen viikonloppuna kahdessa. Perjantaina ystävän kanssa katsomassa Tom Hanksin tähdittämän Infernon ja lauantaina Timon kanssa Marelin Doctor Strangen, jonka pääosassa oli ihana Benedict Cumberbatch. ;)

Kävimme Timon kanssa myös ravintolassa syömässä. Ja postauksen kuvat ovat lauantailta. Päällä oli mekko Kapphalista, joka on ostettu viime syksynä. Lindexin neule, jonka löysin pari kuukautta sitten kirpparilta. Ja kaulassa koru, joka on ostettu toissa kesänä Kuopiosta.


Koska vakipaikkaamme Rossoon ei mahtunut, menimme  tällä kertaa syömään Martinaan. Timo meni klassisella pitsalinjalla, ja minä herkuttelin savulohipastalla. Voin sanoa, että oli hyvvee!



Viikonloppu olikin todella rentouttava ja mukava. Jaksaa taas yhden viikon eteenpäin. Palkkatukityöpätkää museolla on nyt jäljell vielä kolme kuukautta ja kaksi viikkoa ja tässä pitäsi jo alkaa etsimään ahkerammin taas töitä siinä ohessa. Kun vaan saisi aikaiseksi ja jaksaisi. On ollut henkisesti vähän rankkaa olla töissä vaikka teenkin vain 25 tuntia viikossa. Se on kuitenkin tuntunut jaksamisessa, sillä vaikka töissä on ollut kivaa niin olen myös jännittänyt uusia työtehtäviä aika ajoin paljonkin. Ja tulevaisuus pelottaa, koska tälläkin hommalla on se päätepisteensä, joka jo häämöttää. No, ei siitä sen enempää.

Viettäkää oikein ihana tiistai. Toivottavasti tämä postaustahtikin tästä nousisi vielä. 

Kommentit

  1. Kiva ja imarteleva asu, näytät hoikistuneen. :) Stressiä on vähän täälläkin, mutta mennään päivä kerrallaan ja yritetään pitää murehtiminen minimissä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :D Joo, no mekko vaan on imartelevan mallinen, ja sellain sopivasti peittävä. Tuskin oikeesti oon hirveemmin hoikistunut, mut eihän sitä koskaan tiedä ;) Juu. Päivä kerraallan on hyvä ottaa tosiaan. :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni