Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on toukokuu, 2013.

Kesän tuntua

Kuva
Siinäpä se kesäpossunen on : D Hieman on allit kasvaeet viime kesästä mutta pidän silti t-paitoja ja toppeja julkisesti. Oikean kokoisia sentään. Ai että hävettää välillä olla näin iso :( Kun taas sitten joinain päivinä en siitä niin välitä, ja osaan nähdä ne hyvätkin puolet. Sentään peilin kautta otetut kuvat antavat anteeksi hieman. Onneksi ole melko varma, että muutos vielä tapahtuu, ja mie  vielä kevennyn tästä. Siihen asti ei kai ole hullumpaa olla tämmlinen kuin olen... Uskalsin sentään pitkästä aikaa laittaa kuvan tänne blogin puolelle. Ainakin minulla on sirot olkapäät, sirohko kaula sekä rintakehä. Minulla on myös pitkät hiukset, jotka saa kesähelteellä mukavasti nutturalle ja nätit silmät, ja suhteellisen kaunis iho ilman meikkiäkin. Niin ja ihan ok rintavarustus. : D Eli jotain hyvvee miekin löydän itsestäni kun kaivamalla kaivan. Niin ja nätti paita on piälä  :D Perjantaina oli jokin tarjouskampanja marimekossa, ja joku täti jakoi kaupungilla kukkia. Nätt

Eteenpäin

Kuva
Mie tarvitsen suunnitelman. Suunnitelman terveellisemmästä elämästä liikuntoineen ja kohtuullisine syömisineen. Tarviin suunnitelman myös opintojeni loppuunsaattamisee, että oikeasti pääsisin valmistumaan niin pian kuin vain on mahdollista. Olisi kiva päästä tässä elämässä jo edes hieman eteenpäin. Kuvituksena patsas tuolta jostain puistosta. Olen siinä kunnossa omasta mielestäni, etten kehtaa ainakaan vartalokuvia itsestäni tänne laittaa. Siihen kyllä tulee vielä muutos..sano minun sanoneen ;) Suunnitelmissa olisi ainakin alustavasti alkaa elämään vähän järkevämmin. Voisi alkaa tekemään aamulenkkejä ennen aamupalaa, ja oikeasti tekemään jotain järkevää vaikka en niitä kesätöitä olekaan saanut. Aion ottaa aikaa gradun tekemiseen ynnä muihin opiskeluihin, joita pystyn tässä kesällä tekemään.  Syömistäkin pitää rukata säännöllisemmäksi ja terveellisemmäksi. Otan oman elämäni ohjat käsiini. Ei sitä muuta oikein voi tehdä. Härkää sarvista niin sanotusti. ;)

Täällä taas!

Kuva
Kesä, se on jo täällä. Harjoitteluvuosi on nyt ohi, ja pääsee vähän hengähtämään. Eilen kävin pitkästä aikaa joenvarsilenkillä, ja kaunista oli. Kesä tuli nyt vähän yllättäen tälle stressihiirelle. : D Kesäkunnossakaan en ole, painonpudotusprojekti ei ole vielä saanut tuulta alleen tarpeeksi. Eilinen pitkä lenkki oli tosin jo hyvä alku.  En ole tyytyväinen kroppaani ja haluan muutosta. Muutosta tosin ei saa muulla kun kovalla työllä, ja siihen yritän pyrkiä pikkuhiljaa. Lenkille lähteminen oli hyvä idea. Terveellisemmät elintavat tarvitsevat jonkin mistä alkaa. ;) Ei minun pitänyt kylläkään kropastani tulla kirjoittelemaan. Tai ei ainakaan pelkästään siitä. En nimittäin nauttinut loman alusta pitkään, vaan kävin eilen puhumassa opintojeni etenemisestä. Minulla on jonkinlainen mahdollisuus valmistua tämän vuoden puolella, tarkemmin jouluun mennessä olettaen että teen kovasti töitä asian eteen. Nyt kesän alussa olisikin pari asiaa hoidettavana, ja tenttiinkin ajattelin kes
Vietän kerrankin päivän yksin kotona. Mukavaa vaihtelua vaikka pitäisikin tehdä kouluhommia. Kuten yleensä olen jättäny joitain asioita viimetippaan. :P Nytkin välttelen aloittamista viimeiseen asti. Niinkuin aina. Kevät on ollut aika rankka ja aikaa vievä. Onneks harjoittelu on ensiviikolla ohi. Helpottava tunne kun jonkin päätökseen saattaminen alkaa olla lähellä. :) Vielä ku jaksaisi puristaa viimeiset työt loppuun. Niin kyllä se siitä.
Kuva
Olen ollut taas pitkään postaamatta. On ollut niin paljon kaikkea muuta. Tänään ajattelin tulla kertomaan että kirjoittelen kyllä blogia edelleen,kunhan on taas aikaa. Sitä ennen pieni paluu menneisyyteen....      Eli hämäriä kuvia lapsuudestani, olkaa hyvä ;)