Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on maaliskuu, 2016.

Girls night Out

Kuva
Perjantaina minulla ja ystävälläni oli tyttöjen ilta. Ensin valmistauduimme meillä ysärimusiikin soidessa spotifysta. Tuli kokeiltua vähän tummempaa silmämeikkiä. Kajalit meni meitsillä turhan överiksi mutta kaipa se välillä on sallittua :D Menimme meiltä sitten syömään Marttiinaan. Söin siellä vuohenjuustokana-hampurilaisen. Oli muuten hyvää ;) Sitten menimme lasillisille. Kävimme kahdessa eri paikassa istumassa. Toisessa oli parempi juoma kyllä. Cosmopolitan :) Olimme meillä takaisin jo joskus kympiltä. Koska iltaa oli vielä jäljellä katsoimme leffaa ja herkuttelimme sipseillä,vaahtokarkeilla,browniseilla ja mehuboolilla. Elokuvana oli Järki ja Tunteet. Nostimme mehuboolumaljoja Alan Rickmanin muistolle. Oli oikein kiva ilta. Ja tuo Kapphalin mekko jonka ostin joskus tammikuussa pääsi viimein päälle.

Päivän asu

Kuva
Tänään on ollut taas niin maanantai-olo joten päätin laittautua hieman. Kohta lähden kotoa ja menen jonnekin syömään ihan yksin. En tiedä onko se noloa vai ri mutta aion mennä kuitenkin :D Asussa on tällä kertaa pari uutta juttua. Teimme kaverini kanssa tosiaan kimppatilauksen EMP:lle. Minä tilasin itselleni kaksi vaatetta joista toinen on tuo The Day of the Doctor  -teeppari. Doctor Who fanipaita siis ;) Ja se on aivan ihana. Toinen uusi vaate asussa on Juvan tokmannilta ostettu kukkahame. Se on todella pehmeää kangasta js ihanan värinen. Minulla on menossa joku tumma kausi nyt. :) Peruslegginssitkin jotka ovst minulla jalassa ovat uudet. Ne ostin Lidlistä ja ovat olleet tähän mennessä hyvät. Neule on ostettu joskus kirppikseltä ja on ollut ennenkin jossain asukuvassa. Sellaista päällä siis tänään. :)

Kuvia sukulointireissulta

Kuva
Olin tuossa muutaman päivän sukuloimassa. Ulkoiltiin paljon,pelattiin lautapelejä ja tehtiin pieni reissu. Eläimiäkin tuli nähtyä. Hauskaa riitti myös. Eikä shoppailultakaan vältytty. Noista kuvista voi yhden ostoksen bongatakin ;) Kunhan saan pari juttua hyppysiini voin tehdä ostoksista esittelypostauksen. Kuukauden suosikitkin ova tulossa helmikuulta.