All hallows eve..

Eilen kirjoitin jo, että lopettaisin koko touhun. Tai siis harkitsin sitä. Tänään sitten taas kirjoittelen. Enkäs ookin ihan nainen!? : D Tuuliviirioloja tulee, etenkin nyt kun on koko ajan kiire, ja kaikki alka epäilyttää. Huomenna ja tiistaina olisi pari lukion oppitunia pidettävänä (harjoittelu siis alkanut, ja jatkuu koko ajan). Tänään pitäisi tuntia valmistella. Viimetinkaan meni, koska en ole jaksanut tehdä aiemmin mitään : D Suunniteltu on kuitenkin jo suurinpiirtein. Nyt pitää vaan materiaalia etsiä ja suunnitella toteutus ;)

Kuitenkin eilisiin tunnelmiin parin kuvan kautta. Oli hauska Halloweenhenkinen peli-ilta kaveripariskunnan kanssa :D Yritin jopa tehdä itsestäni vampyyrin ;)



Kerrankin pääsinkäyttämään goottihihapaitaa :D

 (hyi muuten ku oon paksu,tainnut taas lihoa tai jotain...miksi stressi ei voi laihduttaa minuu, tekee vaan päinvastoin :D..noh ensiviikolla alan taas korjaamaan elämäntapaa, vähentämään herkkuja ja lisäämään jumppaamista. Never gonna give up)


Eiliset elinmuffinssit..tarkotus oli tehdä aivan toisenlaisia mutta rajoitetut tarpeer ja estyneet taidot estivät. Olivatpahan ällön näköisiä ;) Halloweenhenkeä siis, jonkinlaista edes.

Kommentit

  1. Mua kans ärsyttää se, että toisia stressi tuntuu laihduttavan kilotolkulla, ja meitsillä se taas kerryttää vatsakupuun aina vähän ylimääräistä... Oi kuinka epäreilua! :D

    VastaaPoista
  2. Niinpä... :D Yhtä epäreilua kuin se että joidenkin aineenvaihdunta on niin vilkas ettei niitte tartte paljoo katella mitä suuhunsa laittavat :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni