Plans for summer and other stuff



Kämäiset peilikuvat on parempia kuin ei mitään, vai? :D Kevät alkaa jo pikkuhiljaa innostuttamaan, ja sen näkee kuvista. Ainakin keväisemmät värit ja asusteet ja jopa housutkin ovat jo välillä käytössä. Olen päässyt käyttämään kukkapöksyjäni, viimein. Ostinhan ne jo helmikuisella Helsingin reissullani.



Kesäksi minulla ei hirveästi suunnitelmia ole. Lähinnä viettelen sitä kotikonnuilla täällä ihanassa Joensuussa. Pari kesäreissua ja yhdet sukujuhlat ovat vain edessä. Juhliin haluaisin jotain uutta mutta yritän katsella jos löytäisin jotain uutta vanhaa, eli aion tehdä tiedusteluiskuja kirppikselle tasaisin väliajoin.

Pieniin reissuihin lukeutuu niin mökkiviikko oman suvun mökillä kuin muutama lautapelin täyteinen päivä Timon serkkujen ja kavereiden kera jossain aivan muualla. Näillä näkymin tulen olemaan ainoa naispuolinen pelireissulla mutta eipä se haittaa. 

Pari muutakin reissua voisi yrittää tehdä mutta en vielä tiedä mihin. Minulla on kesällä myös pääsykokeisiin liittyvä haastattelu. Hain nimittäin ohjausalan maisteriopintoihin tänne Joensuuhun Itä-Suomen yliopistoon ja sain tänään kirjeen että pääsin kokeen kakkososaan eli juurikin siihen haastetteluun, joka on kesäkuun alkupuolella. Elämme siis myös jännä äärellä.


Nyt eletään kuitenkin toukokuussa (nämä kuvat ovat muuten tämän viikon maanantailta), ja tekemistä riittää tällekin ajalle. Tänään lähden lapsuuden maisemiin ja huomenna vahdin melkoista koiralaumaa. En vielä tiedä minkä aikaa olen reissussa. Seuraavalle viikonlopulle pukkaisi reissua taas kun on mentävä laskemaan äidin uurnaa maahan, ja perunkirjoituksiin olisi myös osallistuttava. Siinä samalla tulee sukuloitua Kerimäen suunnalla.

Eipä minulla tässä muuta. Pieniä kesäsuunnitelmia ja muuta sellaista vain... :)

Kommentit

  1. Kivoja kesäsuunnitelmia! :) Ja nuo housut on ihan huiput. :)

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. heitän sinua haasteella http://asustefriikin-kuvat.blogspot.fi/2015/05/kamerahaaste.html

    VastaaPoista
  4. tää neiti voisi tulla joensuuhun tädin luo, jos millään kerkeen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saapi sitä tulla. .yöksikin mahtuu..on meillä se yks vieraspatja ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni