Kotiinpaluun jälkeen


Kotona taas! Tulin tänne viikko sitten, ja olenm laittanut tuulemaan. :D Eilen kävin kampaajalla (huom kuva otettu sitä ennen), ja vähän alusvaateostoksilla. Kerrankin. Minulla on usein tarve uusille mutta on niin vaikea saada itsensä ostamaan esimerkiksi rintaliivejä. No, eilen ostin kerralla kahdet. Tuli kuitenkin ostettua pari muutakin vaatekappaletta (näkyvät minun intagramissa josta löydyn nimellä Narseska). Hups :D

Ei minun tarkoitukseni nyt ollut tulla höyryämään eilisestä, vaan tarkoitus oli tulla jakamaan pari kuvaa viime lauantailta kun kävimme Timon kanssa kävelemässä joenrannassa, ja Rossossa syömässä.  Minulla oli päälläni ensimmäistä kertaa kunnolla tuollainen musta mekko, jonka ostin viime keväänä H&M:ltä. Kun sen yhdisti neuletakkiin ja sukkahousuihin niin vielä tarkeni. :) Se on muuten kokoa 44 , joten tässä sitä huomaa, että vaatekoko ei kerro aina kaikkea.


Ilmeet on vakavat vaikka voisin vannoa yrittäneeni hymyillä niissä. No, mikäs sen vakavamoaa kuin kuvissa poseeraaminen :D Asu oli meikäläiselle epätavallisen lyhyt ja täytyy myöhntää että hieman kadutti etten laittanut mustia ja samalla peittävämpiä sukkahousuja. Mutta nääh. Tuohan oli ihan hyvä noinkin. 


Rossossa jäi pääruoka kuvaamatta mutta jälkkäriksi ottamastani jätskiannoksesta sain kuvan napattua. Oli muuten herkkuva! Nam!

Nyt pitää kuitenkin orientoitua uuteen päivään. Tänään olisi tarkoitus jatkaa eilen aloittamaani keittiön perusteellista siivoamista. Minulla on lauantaina 30-vuotis juhlat kavereille, joten olen päättänyt siivota kerrankin kunnolla. Saa nähdä mitä siitä tulee. Tänään alkaa myös kansalaisopiston joogranentoutus-kurssi. Joten sinne siis illalla.

Palaillaan taas jossain vaiheessa. :)

Kommentit

  1. En ole kerinnyt lukea blogeja pitkään aikaan, oli kiva tulla tänne lukemaan sun ihanasti kirjoitettua postausta :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Faktoja x 10