Marraskuun bujoilua


Olen bujoillut nyt enemmän ja vähemmän viime keväästä asti. Innostus vain kasvaa koko ajan. Minulla on tällä hetkellä bujona tuollainen Otavan kovakantinen pistesivuinen muistikirja. Olen ollut siihen ihan tyytyväinen. Ensivuodeksi minulla on varattuna tuolla pistesivuinen Moleskine, koska halusin kokeilla sellaista välillä. Marras- ja joulukuu mennään nyt sitten vielä tällä. 

En ole kovin hyvä käsialaltani tai huippu piirtämään tai mitään mutta harjoitellessa sitä oppii. Joitain tracker-juttuja kokeilen vasta nyt ensimmäistä kertaa kunnolla. Välillä niiden täyttö vain tuppaa unohtumaan. Tykkään ennen kaikkea vaihdella viikkonäkymiä erilaisiksi. Ja kokeilla erinäköisiä listaustapoja tai trackereitä. Kuukausinäkymä taas on ollut viime aikona melko samantyylinen joka kuussa.

Tässä enemmän sitten meikäläisen Marraskuun juttuja. Viikkonäkymiä en tee juurikaan etukäteen valmiiksi vaain yritän aina sunnuntaisin tehdä seuraavan viikon. Tässä ei ole nyt viikkonäkymiä näkyvillä mutta katsotaan jos jossain vaiheessa näyttäisin niitäkin.
Tällä hetkellä olen tehnyt kuukauden kansilehden aina kokonaiselle aukeamalle. Saattaa olla, että ensi vuonna muutan sitäkin. Marraskuussa piirtelin vain tuollaisia pilviä. Käytin tässä uusia Stabilon pastellinvärisiä tusseja.


Kuukausinäkymään teen yleensä tuollaisen ruudukon. Joskus koristelen aukeamaa enemmän. Ruudukon  koko myös vaihtelee. Tällä kertaa minulla oli tuossa ylhäällä vielä kuukauden to do -lista ja tavoitteet. (vaateshoppailulakko on mennyt ihan jees..olen ostanut vain sukkahousut, legginssit ja yhden paidan tässä kuussa :D)Kokeilin ensimmäistä kertaa myös luettujen kirjojen kirjaamiseen tälläistä hieman rujon näköistä kirjahyllynäkymää. Joulukuun bujoon yritän tehdä sitten hieman nätimmän saman tyyppisen sivun.


Blogi-ideoilla on ollut oma sivunsa, ja tämä postaus on ollut suunnitelmissa alusta lähtien. Hieman vain on venähtänyt tämän toteutus. Joulukuun ensimmäisenä päivänä saatte sitten kuulla blogisuunnitelmani joulukuulle. ;)


Marraskuussa olen yrittänyt osallistua NaNoWriMoon. Se on mennyt aika laihoin tuloksin, vaikka tein sillekin tuollaisen hienon aukeaman. Ehkä ensi vuonna onnistuu paremmin. Aion yrittää silloinkin. Sain tarinan kyllä alkuun mutta en ole päässyt, enkä pääse tässä kuussa lähellekään edes tuota ensimmäistä kymppituhatta. Onneksi tarinan kirjoittamista voi jatkaa Nanon jälkeenkin. 


Tein marraskuulle myös kiitollisuuspäiväkirjan. Yksi asia per päivä oli tarkoitus kirjoittaa tähän mutta en muistaakseni ole saanut tuohon kuin muutamia ensimmäisiä päiviä täytettyä. On vähän unohtunut tämä.


Sama juttu kävi Mood-trackerini kanssa. Ensikuussa haluan kokeilla uudestaan, sillä idea tässä kiehtoo kovasti. En vain tiedä miten saisin siitä sellaisen, että innostuisin värittelemään mielialojani joka päivä :D Ideoita?


Tällaisia juttuja on ollut minun bujoni pohjalla tässä kuussa. Saa nähdä, mitä seuraava kuukausi tuo tullessaan. Sivuja on paljon kulutettavana, sillä haluan uudelle vuodelle aloittaa bujon uuteen muistikirjaan.

Palaamme astioille viimeistään joulukuun ensimmäisenä päivänä!

Mites on..onko siellä lukijoiden joukossa muita bujoiluun hurahtaneita?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Faktoja x 10