Vastauksia kysymyksiinViimeisimmässä postauksessa kirjoittelin liudan miksi-kysymyksiä, joissa yhdessä mietin sitä miksi nykyään ei kierrä blogeissa enää niitä kysymyshaasteita. Tykkään nimittäin vastailla erilaisiin kysymyksiin. Se on kivaa. Sain sittemmin sekä kyseisen postauksen kommenttikenttään, että blogini facebook-sivlle muutamia kysymyksiä. Kiitos Salla ja asustefriikki :)

Pitkään siinä meni mutta nyt tulin viimein vastaamaan noihin kysymyksiin.

Ensin Sallan kysymykset:

1. Mikä sirkustaiteilija haluaisit olla?

Jonglööri. En tiedä miksi. Ehkä semisyvällisesti ajateltuna haluaisin pystyä elämässäni pitämään montaa eri palloa ilmassa. Että osaisin tehdä useampia asioita yhtä aikaa sen sijaan että yhdenkin asian tekeminen on välillä vaikeaa.

2. Mikä oli lapsuuden haavammatti?

Se vaihteli. Ihan pienenä taitoluistelija (ironisesti en osaa luistella kunnolla vieläkään), näyttelijä, jostain syystä kokki tai tarjoilija myös. Niin ja sitten jossain vaiheessa muotisuunnittelija. Miulla oli sellainen pieni vihko mihin suunnittelin "vaatteita."  Teininä sitten toimittaja

3. Mikä sarjakuvahahmo olisit?

Kissa Karvinen. Sen lempiruoka on lasagne niin kuin minunkin. Se vihaa maanantai-päiviä niin kuin minäkin :D Ollaan myös yhtä laiskoja ja pulskeita :D

4. Mikä peli kuvastaa sinua?

Hm. Vaikea kysymys. Millaistakohan peliä tässä haetaan. Lautapeliä, ulkopeliä, tietokonepeliä vai konsolipeliä :D En osaa kyllä vastata tähän.

5. Mikä laulu kertoo parhaiten sinusta?

Samaistun aika moneen kappaleeseen. Nyt kun kuuntelen yhtä tiettyä soittolistaani vastaan Pinkin Raise Your Glass! Etenkin se kertosäe: "So raise your glass if you are wrong, in all the right ways, all my anderdogs. We will never be never be, anything but loud and nitty gritty, dirty little freaks..."

6. Mikä on minääsi kuvastavin elokuva?

Enpä osaa tähänkään oikein vastata.

7. Mikä elokuva on itkettänyt nuorena?

Lapsena, ja nuorenakin itketti aina Leijonakuningas, ja se kun Mufasa kuolee siinä. Nuorena en muista mikä olisi itkettänyt erityisesti. Nykyään vollotan vähän jokaisessa surullisessa leffan kohtauksessa tai sarjan surullisille tapahtumille.

8. Mikä tunne olisit?

En nyt sanoisi, että alakulo vaikka siltä välillä tuntuu, että olen oman elämäni Ihaa. Ehkä pikemminenkin se tunne, joka olisin olisi sellainen haikean pohdiskeleva fiilis...mielestäni siinä ei sinänsä ole mitään vikaa. Monet ovat sitä mieltä ettei asioita tarvitse analysoida ja mietiä aina puhki vaan pitäisi aina vain toimia. Minun mielestäni elämään tarvitaan kuitenkin myäs pohdiskelua ja miksi ei myös itsereflektiota. Kunhan siitä ei tule elämää määrittävää tai se estä tekemästä lopulta niitä itselle oikeita asioita.

9. Mikä esine olisit keittiössäsi?

Yhm. En tiedä...kahvinkeitin :D

10. Mikä kulkuneuvo olisit?

Polkupyörä. Vaikka en osaa vieläkään ajaa sillä. Mutta haluaisin olla se. Ei saastuta, tulee usein poljetuksi...ööööö :D. Ja voi olla minkä värinen vain ja sen tyyliä voi muuttaa pikkumuutoksilla; uudella kellolla ja korilla.
Asustefriikin kysymykset:

1. Parasta kesässä?

Uuden jäätelömaut, uiminen ja se, että on valoisaa koko ajan.

2. Tärkeimmät tavarat?

Valkuva minusta ja vanhemmistani kehyksissä, Timolta saamani pehmolelu-nalle ja pakko myöntää että kännykkä.

3. Uuden oppiminen?

Olen aina rakastanut oppimista ja opiskelua, ja nautin uuden oppimisesta.

4. Urheilu?

Urheilu ei ole ikinä oikein ollut juttuni. Tykkään kyllä uimisesta ja kävelylenkeistä.

5. Lempiväri?

Sinisen eri sävyt. Liila, Vihreä. Viime aikoina olen alkanut syttymään myös keltaiselle.

6. Vapaa-aika?

Vapaa-ajalla tykkään katsella Netflixiä ja Yle Areena, roikkua netissä, lukea kirjoja, kirjoittaa itse nii blogia kuin muitakin tekstejä. Bujoilen myös ja pidän myös päiväkirjaa. Viime aikoina olemme yhdessä Timon kanssa ulkoilleet ja pelanneet Pokemon Go:ta aika paljon.

7. Parasta tässä vuodessa?

Vuosi ei ole vielä ohi, joten vastaan tähän sitten lähempänä vuoden vaihdetta ;)

8. Mikä piirre sinussa ärsyttää itseäsi?

Se, että olen niin hidas syttymään uusissa tilanteissa ja tutustumaan uusiin ihmisiin. Olen usein aluksi liian varautunut mikä vaikeuttaa uusien ystävyyssuhteiden solmimista. Tässä haluaisin kehittyä paremmaksi.

9. Suosikki ravintolasi?

En osaa sanoa, olen käynyt monissa hyvissä.

10. Elämäsi suurin muutos?

Liekö vielä tulossa, kun en oikein äkkiseltään tähänkään osaa vastata. Onhan niitä muutoksia ollut vuosien saatossa. Eivät ne enää tunnu niin suurilta. :D Saa nähdä mitä tulee vielä tapahtumaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Faktoja x 10