Mitä kuuluu AIVAN oikeasti


Törmäsin blogien maailmassa haasteeseen, jossa on tarkoitus päivittää "oikeita kuulumisia" , ja koska en ole pitkään aikaan kirjoittanut, ajattelin, että tällainen postaus olisi paikallaan. Inspiroiduin niin sanotusti. Ja inspiraationi sain seuraavasta blogista :Mitä luimme kerran
Mitä oikeasti kuuluu?

Minulle kuuluu oikeasti enimmäkseen hvyää. Olen aloittamassa kesätyöt 15. 5 ja olen siitä innoissani. Kevään tulo on ollut ihanaa ja nautin huhtikuun lopun lämpimistä päivistä oikein antaumuksella. Kävin esmerkiksi torilla jääkahvilla, ja vietin aikaa siskon perheen luona. 

Ei minulle kuitenkaan kuulu pelkkää hyvää, vaan kaikkea hyvää ympäröi myös väistämättömät ärsytykset ja huolenaiheet: takatalvi, tulevaisuuden suunnitelmien aukinaisuus kesätöiden jälkeen ja  ne satunnaiset päivät kun oma naama ja kroppa ei miellytä sitten yhtään.

Mutta enimmäkseen koitan nauttia niistä hyvistä asioista, rakkaudesta, ystävistä, hyvistä kirjoista ja hetkessä elämisestä <3


Mitä tapahtuu työrintamalla?

No, sain täksikin kesäksi sen kesätyön. Menen samaan paikkaan kun viime kesänäkin, museo-oppaan hommia hoitelemaan. Tällä kertaa pesti kestää syyskuun puoleenväliin asti. Kesällä täytynee miettiä myös seuraavia askeleita urapolullani, mikä on helpommin sanottu kuin tehty. Haluanko hakeutua edelleen opettajaksi? Museoon? vai onko olemassa kolmas tai jopa neljäskin vaihtoehto? Se selvinnee...Ihmissuhteet?

Ihmissuhteet sujuu aika hyvin tällä hetkellä. Sukulaisten kanssa on vietetty aikaa ja viihdytty. Kavereita on elämässä edelleen riittämiin (vaikka olisi toki kiva välillä saada uusiakin), ja parisuhde sujuu. Ainoa miinuspuoli on, että joudun taas kesän asumaan pois kotoa. Onneksi olen niin lähellä, että mahdollisuus nähdä usein on olemassa. Eli eiköhän tämäkin kestetä <3

Matkat?

Matkoja ei juuri ole suunnitteilla. Ei ainakaan Suomea pidemmälle ja Suomessakin vain Helsinkiin heinäkuussa Ed Sheerania kuuntelemaan <3 Risteilylle olisi kiva vaikka lähteä kunhan työt ovat ohi.


Harrastukset/hyvinvointi?

Olen viime aikoina saanut hyvin vointia eläintarapiasta sukulaisten luona käydessä. Lisäksi luonnon puhkeaminen kukkaan on tuonut hyvää fiilistä (ennen tuota takatalvea joka on toivottavasti pian ohi). Harrastukset ovat hyvin kotikutoisia. Luen, kirjoitan, valokuvaan kännykällä ja katson paljon Netflixiä. Siinäpä se. Kirjoittamiseen ei ole viime aikoina ollut aikaa eikä jaksamista mutta kovasti yritän sitä ylläpitää edes jotenkin näin satunnaisina blogipostauksina, kirjoittamalla aamusivuja tai journalia ja silloin tällöin yrittämällä kirjoittaa edes jotain luovaa.

Inspiroi eniten/vähiten? 

Eniten inspiroi hyvä musiikki, kauniit maisemat, kevään eteneminen ja kesän tulo, lukeminen, hyvät tv-sarjat ja uudet leffat, läheisten kanssa hengailu, mahdolliset uudet omat kirjoitusprojektit. Ei inspiroivia asioita on siivoaminen, ulkopuolelta tulevat paineet ja huolet jne.Tällä hetkellä luen/syön/katson?

Luen: Tällä hetkellä kesken on Antti Halmeen Voodookesä sekä Piper Kellermanin Orange is the New Black: Vuoteni vankilassa. Seuraavana lukulistalla on yöpödän kulmalla odottamassa Elizabeth Acvedon Runoilija X, Holly Bournen Katsokaa miten onnellinen olen ja Jojo Moyesin Elä rohkeasti.

Syön: Samaa ruokaa kuin ennekin. Ei ole mitään kummempia uusia suosikkeja.

Katson: New Girliä uudestaan alusta saakka, tietenkin Game of Thronesin uusinta kautta, Sabrinaa pimeällä puolella, The Actia...ja paljon muutakin, ja Mitä mietit Ronja Salmi ajankohtaisohjelmaa Mutta nuo nyt ovat päällimmäisenä mielessä.

Mitä odotan?

Odotan kesää, ja kesätyön tuomia haasteita, oleilua kauniissa maisemissa, lukemista ulkona kaunilla ilmalla. Odotan myös Ed Sheeranin keikkaa ja ylipäänsä sen aikaan sijoittuvaa Helsingin reissua <3 Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Faktoja x 10