Elokuun lukumaraton (päivittyvä postaus)

 


Päätin osallistua Oksan Hyllyltä -blogin emännöimälle elokuun kirjamaratonille vaikka minulla on täysi aikataulu tänä viikonloppuna muidenkin asioiden kanssa. Aina sitä aikaa lukemisellekin kuitenkin löytyy. :D Linkin takaa löytyy maratonin ohjeet mutta perusjuttu on, että osan maratonin ajasta tulee osua nyt tälle lauantaille 28.8.2021 ja maratonin aika on 24 tuntia, johon sisältyy kaikki muukin tekeminen.

Kirjapinoni on tuossa alapuolella. Kirjoja jotka on pitänyt lukea jo monen viikon ajan mutta en ole saanut aikaiseksi aloittaa. Ainoastaan Historian Jännät naiset on aloitettu. Sekin jo joskus talvella. en kaikkia noita tietenkään saa luettua mutta katsotaan mihin asti pääsen. Aion lisäksi kuunnella äänikirjaa, silloin kun pitää saada tehtyä samalla muita hommia, jotka eivät vaadi monimutkaista ajattelukykyä.


Tätä postausta yritän päivittää aina välillä. Ja saatan myös tehdä jotain kirjagramini puolella @narseskasbookgram
 
Maratonini alkaa tänään 18:30  ja päättyy huomenna 18:30.

Klo 0:50

Tänä iltana ei oikein ole lukeminen sujunut. Sain aloitettua kuitenkin kahta kirjaa vähän. Camilla Stenin Perijässä olen sivulla 45 ja Päivi Laitisen Outojen otusten jäljillä on edennyt sivulle 46. On sekin alku. Tällä hetkellä luettuna siis yhteensä 91 sivua.

Outojen otusten jäljillä on lähtenyt vetämään vähän paremmin kuin Perijä mutta ei Perijäkään täysin huono ole...sen lukemisen jatkaminen kiinnostaa edelleen. Nyt taidan mennä nukkumaan ja aamulla jatketaan uudella innolla.

3:40

Heräsin menkkakramppeihin ja piti nousta ottamaan särkylääkettä. Samalla luin 10 sivua Historian jänniä naisia mikä tekee kokonaislukusaldosta  101 sivua. Mutta nyt taitaa olla aika palata nukkumaan. Historian jännät naiset on siitä kiva kirja että sitä voi lukea pienissä pätkissä sillä yksittäisissä naisista kertovat katkelmat ovat muutaman sivun pituisia.

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä:

No, niin siinä kävi että tällä kertaa lukumaraton lässähti yllättävien muuttujien takia. Ehdin kuunnella 27 minuuttia äänikirjaa joka oli Paula Norosen  Räkkärimarketin kassa ja siinä se oli. Koko maratonin saldo siis 101 sivua ja 27 minuuttia äänikirjaa. Joskus käy näin. 

Kommentit

  1. Lukuiloa maratonille! Muhkean näköinen kirjapino. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Nihkeästi on lähtenyt käyntiin mutta jospa se siitä vielä :D

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Faktoja x 10