Lomasuunnitelmia, ja pohdintaa

Niinpä niin, eipä ole tämä blogi edennyt mihinkään. En keksi mitään kovin inspiroivia aiheita tänne, en jaksa valokuvailla mitään, ja lisäksi on liian pimeääkin valokuvailuun. Sisältönä elämällä on tällä hetkellä kuitenkin lomailu, samalla kuitenkin stressaten kahden viimeisen tentin tulosta. No jaa, toissalta en välitä vaikka tulis huonot numerot, kunhan menisivät edes läpi. Vaan olisi se mukava saada edes kolmonen.

Hm, joo. Luin vanhaa päiväkirjaani, tuli huono olo. Tai siis olen tänään panikoinut painonnousuni kanssa vielä enemmän kuin yleensä. :( Sitä se on, epävarmuus. Ja nyt joulun alla on herkuttelu karannut käsistä. Yritän olla välittämättä, ja ajattelen että tammikuussa sitten kilot taas karisee ja itsetuno kohoaa. Saa nyt nähdä. Yritän nyt ennen varsinaisia joulupyhiä vähän edes kontrolloida tätä tilannetta mutta en ota kuitenkaan suurta stressiä Tai yritän ainakin olla ottamatta.

Ajattelin, että voisin nyt lomalla kirjoittaa jotain tarinaa. Käyttää mielikuvitustani johonkin, harjoitella sanoilla leikittelyä. Haluaisin kovasti kehittyä kirjoittajana mutta aina ei ole oikein aikaa. Niin ja sen vähän vapaa-ajan yleensä katson telkkaria tai sitten luen kirjoja. Van nyt aion itse kirjoittaa, saa nähdä mitä siitäkin tulee.

Tänään tehtiin suursiivous. Huomenna aion käydä jouluostoksilla, herkutella ilman huonoa omatuntoa, ja koristella asuntoa jouluisemmaksi. Ei hassumpaa. Ensiviikolla aion sitten vähän tarkkailla syömisiäni, ettei joulunalus painonnousu olisi aivan hirmuinen. Niin, ja aion sitten tietenkin kirjoittaa. Mukavaa saada joku projekti, joka auttaa irrottautumaan arjesta ja stressistä ja kaikesta. Kirjoittaminen on sikakivaa!!! <3

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Faktoja x 10