Vain arkea

Huh, olen juuri viettänyt aamupäivä siivoamalla keittiötä sekä pyyhkimällä vähän pölyjä olkkarista. Tein siin sivussa ruokaa ja imuroin keittiön lattia. Kohta pitäisi vielä olohuone ottaa imurilla. Tosin nyt olen myöhäisellä lounaallani :D Siivousurakan jälkeen olisikin alettava laittautumaan päivän luentoja varten. Ne siis ovat omituisesti vasta vartin yli kolmen. Eikä muuta "koulua" ollut minulla tänään. Niiden jälkeen sitten nopeasti kotiin syömään ja sitten kohti Coffee Housea tapaamaan ystävää. Miten näennäisen aikatauluvapaa päivä muuttuukin aktiivipäiväksi. No sainpahan viettää rauhallisen aamun Gilmoren Tyttöjen kanssa. Kyllä, olen jälleen aloittanut sarjan katsomisen alusta. :D

Anteeksi nyt kun ei ole taaskaan mitään kuvaa. Kamerasta on patterit loppu, joten sillä ei hirvesti kuvailla. Sitäpaitsi haluaisin paremman kameran jolla saisi parempia kuvia. Noh, ainahan voi haaveilla lottovoitosta....

Syksy tuntuu olevan kiireistä aikaa. Parin viikon päästä alkaa olla jo vielä kiireisempää kun perusharjoittelu alkaa. Huh. Siinä sivussa sitten tämmöisiä samanlaisia myöhäisen iltapäivän luento ja harjoituskurssejakin tulee sitten olemaan. JEEEEE! 

No on se opiskelu kivaa, en minä sillä. Stressaannun vaan helposti, kun tekemistä on paljon ja vapaa-aikaa vähän. Tulee joululoma sitten tänä vuonna tarpeeseen ainakin :D En edes uskalla ajatella, miten poikki tulen silloin olemaan. Onneksi on tämä blogi, minne voi vähän kirjoitella stressiä lievittävästi kaiken kiireen keskelläkin. 

Nyt pitäisi sitten vissiin siivoilla vielä vähän lisää, ja sitten ruveta laittamaan naamaa kuntoon, ja kuteita niskaan, jotta ehtii reippahisti luennoille ;)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Faktoja x 10