Kesän tuntua


Siinäpä se kesäpossunen on : D Hieman on allit kasvaeet viime kesästä mutta pidän silti t-paitoja ja toppeja julkisesti. Oikean kokoisia sentään. Ai että hävettää välillä olla näin iso :( Kun taas sitten joinain päivinä en siitä niin välitä, ja osaan nähdä ne hyvätkin puolet. Sentään peilin kautta otetut kuvat antavat anteeksi hieman. Onneksi ole melko varma, että muutos vielä tapahtuu, ja mie  vielä kevennyn tästä. Siihen asti ei kai ole hullumpaa olla tämmlinen kuin olen...

Uskalsin sentään pitkästä aikaa laittaa kuvan tänne blogin puolelle. Ainakin minulla on sirot olkapäät, sirohko kaula sekä rintakehä. Minulla on myös pitkät hiukset, jotka saa kesähelteellä mukavasti nutturalle ja nätit silmät, ja suhteellisen kaunis iho ilman meikkiäkin. Niin ja ihan ok rintavarustus. : D Eli jotain hyvvee miekin löydän itsestäni kun kaivamalla kaivan. Niin ja nätti paita on piälä  :D


Perjantaina oli jokin tarjouskampanja marimekossa, ja joku täti jakoi kaupungilla kukkia. Nätti on kuin mikäkin. Aluksi laitoin sen parvekkeelle mutta kukka ei tuntunut välittävän siellä kuumuudesta (lasitettu parveke hohkaa kuumuutta niin etä siellä on aina kuin olisi saunassa), joten siirsin kukan sisälle. Jospa se vielä pari päivää selviäisi. Kumma kyllä poikaystäväkään ei ole siitä saanut mitään allergisia oireita. Ehkä tuota lajia saisi joskus ostaakin yhden kotiin ihan itse. ;) 

On se ihanaa, kun on kesä. Tätä on niin odotettu. Tänään hyvä ystävä kävi kylässä mansikkakahvilla ja toi Hello Kitty mehujäitä tuliaisiksi. Nam! Pitää ottaa niistä kuva huomenna. Tällä hetkellä ne ovat pakkasessa jäätymässä. :D On jokseenkin postiivinen fiilis, vaikka kaikki huolet eivät ole kaikkonneetkaan. Tuntuu kuitenkin tällä hetkellä siltä, että kyllä kaikesta selvitään.  Asiat hoituvat vähintäänkin yksi kerrallaan.

Olen tässä lueskellut filosofian tenttiin, miettinyt gradun aloittamista, (laitoin lappuja, joissa lukee gradu, muutamaan paikkaan kämpässä, etten pysty pistämään sitä täysin taka-alalle ajatuksissa) ja tutkaillut että millainen valtiosääntöoikeuden esseestä pitää tehdä jotta se menee läpi. Olen myös miettinyt alustavasti, mitä voisin tehdä sen eteen että saisin kevennettyä ruokavaliotani. Olen myös vain ollut, ja nukkunut päiväunia. Ah, vapaus tehdä asioita siinä järjestyksessä kun haluaa, ilman suurempia paineita. (vielä toistaiseksi ennen kuin gradun teko todenteolla alkaa).

Hyvä kesäfiilis!

Kommentit

  1. Tuo paita sopii kyllä hyvin sulle! :) On tärkeää muistaa nuo hyvät piirteet myös huonoina päivinä. Itsellänikin on painon suhteen vähän huono kausi menossa, mutta kyllä se siitä taas lähtee positiivisempaan suuntaan!

    VastaaPoista
  2. Se on aina kesällä kunnuo painojutut eniten painaa mieltä. Mutta eiköhän se siitä helpota, kaikilla :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni