Täällä taas!


Kesä, se on jo täällä. Harjoitteluvuosi on nyt ohi, ja pääsee vähän hengähtämään. Eilen kävin pitkästä aikaa joenvarsilenkillä, ja kaunista oli. Kesä tuli nyt vähän yllättäen tälle stressihiirelle. : D Kesäkunnossakaan en ole, painonpudotusprojekti ei ole vielä saanut tuulta alleen tarpeeksi. Eilinen pitkä lenkki oli tosin jo hyvä alku. 

En ole tyytyväinen kroppaani ja haluan muutosta. Muutosta tosin ei saa muulla kun kovalla työllä, ja siihen yritän pyrkiä pikkuhiljaa. Lenkille lähteminen oli hyvä idea. Terveellisemmät elintavat tarvitsevat jonkin mistä alkaa. ;)


Ei minun pitänyt kylläkään kropastani tulla kirjoittelemaan. Tai ei ainakaan pelkästään siitä. En nimittäin nauttinut loman alusta pitkään, vaan kävin eilen puhumassa opintojeni etenemisestä. Minulla on jonkinlainen mahdollisuus valmistua tämän vuoden puolella, tarkemmin jouluun mennessä olettaen että teen kovasti töitä asian eteen. Nyt kesän alussa olisikin pari asiaa hoidettavana, ja tenttiinkin ajattelin kesäkuussa mennä. Suurimpana asiana olisi kuitenkin saada alulle se kaikkien pelkäämä projekti G :D

Eli nyt näyttäisi siltä, että olisin saamassa gradun ohjaajan jo nyt kesän alussa, mikä tarkoittaa sitä että minä voin ja minun täytyy alkaa sitä gradua pikkuhiljaa jo väkertämään tässä. Hurjalta se tuntuu, mutta luulen, että pystyn siihen ;)


Eli vaikka pyrkimykseni kesällä on myös lomailla ja rentoutua jonkin verran, aion myös opiskella ahkerasti. Tavoitteena ja palkintona siihen käytetystä ajasta saataan päästä valmistumaan jo jouluun mennessä. Ihan aikuisten oikeesti, vau : D 

Tänään ollaan siivottu viimein asunto, ja muutenkin on hyvä fiilis. Kohta lähden kirjastoon lainaamaan muutamaa kirjaa, ja sitten on aika suunnata kaupungille tapaamaan kaveria. Jee, kivaa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni