Mukavia päiviä

Meillä oli kerrankin vieraita kylässä. Siskon ja hänen tyttärensä tulivat meille sunnuntaina ja lähtivät eilen iltajunalla :) Lyhyehkössä ajassa ehdittiin tekemään vaikka mitä. Sunnuntaina leikkipuistoiltiin ja käytiin Amarillossa herkuttelemassa.
Maanantaina oli vuorossa aamuinen museokäynti Pohjois-Karjalan museossa Carelicumissa,jossa lapsille tarkoitettu mukulakatu oli pienen neidin mieleen :)  Lounaaksi tultiin tekemään lasangea,ja sitä syötiin sitten yhdessä kun Timo tuli töistä (oli muuten museon näyttelykierroksella vähän aikaa meidän seurana myös) :)
Päikkäreiden jälkeen lähdettiin keskustaan vielä shoppailemaan ja syömään iltaruokaa kreikkalaiseen ravintola Kreetaan,josta tämän postauksen luvat ovat. Otimme siskon kanssa lajitelman alkupaloja. Oli melkoinen herkkulautanen ;) Ruoka oli todella hyvää ja palvelukin oivallista. Kokki kävi vaihtamassa pari sanaa ja toi muumitikkarin pikkuneidille :)
Minä,joka en yleensä pidä oluesta kokeilin kreikkalaista Mythos-olutta (jota on kai Suomenkin ruokakaupoissa) ja se oli jopa hyvää! Tarpeeksi mietoa minun makuuni.
Kaiken kaikkiaan oli mukavat pari päivää :)

Kommentit

  1. Kivoja kuvia, kuulostaa kertalaikkisen hyvältä ajanvietteeltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se oli :) Kivaa vaihtelua ainakin koska tuskin olisin ilman vieraita käynyt esim. tuolla kreikkalaisessa ravintolassa. Kun käy vieraita niin tulee usein käytyä sellaisissa oman kaupungin paikoissa, missä ei muuten ehkä kävisi :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni