Pieni sillisalaatti


Nyt on ollut täällä blogissa aika hiljinen kesä mutta ei se mitään ;) Täällä silti ollaan, eikä blogia ole tarkoitus hyllyyttää. Tämä on oikeasti mukava harrastus, ja vielä ihanampi kun ei ota niin paljon paineita siitä, mitä kirjoittaa. Olen usein liian kriittinen enkä kelpuuta kaikkia ideoitani blogiin asti, tai kaikkia ottamiani kuvia. Tulee mietittyä vähän liiankin tarkasti mitä kirjoittaa, ja mitä kuvia laittaa. No nyt tulin kuitenkin sekalisen jutun, ja parin kuvan kanssa tänne juttelemaan. Otan nuoresta polvesta mallia ja innostun tästä postaamisesta taas pikkuhiljaa, kiitos siskontyttöni asustefriikin jonka into bloggailla usein, ja pienistäkin aiheista opetti vanhalla karhulle, että ehkä pitäisi bloggailla vähän väljemmän seulan kautta :) 

Nyt kuitenkin asiasta toiseen. Pari viime viikon hienoa asiaa, jotka seuraavat osittain tällekin viikolle. Ensinnäkin kuva uusista balleriinoista, jotka löysin kirpparilta. Ne ovat huippusöpöt! :) Tosin ensimmäisellä kerralla kun pidin niitä jalassani, sain rakon jalkaani :( Silti ne ovat ihanat, ja uhmaten rakkojumalia käytin niitä tänäänkin kirjastossa käydessäni.


Sain viime viikolla myös mahtavia tuliaisia kaverilta, joka oli känyt Ruotsissa. Tosin maisema-tarjottimen ja Ned Stark-figuurin lisäksi sain jotain ihan täältä Joensuusta ostettua ;) Nimittäin lipun Ismo Leikolan keikalle tämän viikon lauantaille. :) Tämä kaikki siitä hyvästä, että kävin matkan aikana kissoja ruokkimassa. Ihan liikaa koska olisin hoitanut kisuja mielelläni ihan ilman lahjuksiakin. Olen kuitenkin kiitollinen ja iloinen niin ihanasta ystävästä ja tämän  poikaystävästä, jotka palkitsevat kiltteyden ruhtinaallisesti. Ismo Leikola on lempparini suomalaisista Stand Up- koomikoista ja hänen keikalleen pääsy on mahtava aloitus elokuulleni. ;) 


Tällainen sillisalaatti minulla oli tällä kertaa tarjolla ;) Katsellaan sitten myöhemmin mitä muuta keksin tänne. :)

Kommentit

  1. Oi ihanat batsut, ihan todella suloiset :)

    VastaaPoista
  2. Vielä kun lakkaisivat tekemästä rakkoja ;)

    VastaaPoista
  3. Oi söpöt baltsut! :) Kokeiles seuraavalla kerralla laittaa noi jalkaan kun sataa. Mä saan sillä venytettyä kenkiä yleensä sen verran ettei tuu rakkoja. :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Faktoja x 10