Kolme asua joulukuun


Joulukuun pimeänä aikana ei ole otettu kuin kolme asukuvaa. Tai oikeastaan neljä mutta yksi niistä on esitelty edellisessä postauksessa. 

Kiloja on tainnut syksyn aikana tulla vain lisää mutta se ei tarkoita sitä ettenkö voisi silloin tällöin tuntea itseni nätiksi, etenkin silloin kun olen jaksanut panostaa asuuni edes himpun verran. Uskallan edelleen myös julkaista asukuvia vaikka en täysin tyytyväinen painotilanteeseeni ole. Ei siitä nyt sitten enempää. Jouluna ei moisista asioista välitetä vaan terveempi elämä aloitetaan sitten uuden vuoden kujeiden merkeissä. Nyt esittelen teille ennen lomaa ja joulua, kolme joulukuun asua.


Ensimmäisessä asussa pyörin kaupungilla pari viikko sitten ostelemassa joululahjoja. Päälläni oli mustat legginssit Seppälästä, ( ja näemmä eri pari sukat :D) harmaa mustapilkullinen mekko kirpparilta, seepa-teeppari Monkista sekä ohut sininen neule H&M:ltä. 


Toinen asu oli päälläni viikko sitten lauantaina kun kävimme Timon kanssa treffeillä syömässä Rossossa ja katsomassa elokuvissa Hobitin. Hobittiin laitoin tosin housut jalkaan, koska oli myöhä enkä halunnut ottaa paleltumisen riskiä kotimatkalle. :D

Siinä päälläni on kirpparilta löydetty kuviollinen "pikkumusta" mekko (joka olisi kai oikeasti tunika mutta minun päälläni se käy minimekosta. Mekon päälle olin laittanut lämmikkeeksi syksyn parhaan vaateostokseni eli H&M:stä tilatun Divided-malliston harmamustaraidallisen neuletakin. Kaulassa oli veljeni perheeltä saamani Sieppi-koru ja jalassa Prismasta ostetut  pluskoon sukkahousut.

Tähän asuun olen näistä kolmeasta ehkä kaikista tyytyväisin :)



Kolmas asu päälläni kävin taas keskiviikkoisella lahjanvaihto reissulla ystäväni kanssa Coffee Housessa. Päälläni oli Seppälätä kesällä ostetut kuviolegginssit, niin ikään Seppälästä peräisin oleva farkkumekko (jonka olen ostanut vuosia sitten), kirpparilta löytynyt Kapphalin reikäneule sekä Seppälästä ostettu kimallevyö. Kaulassa Sieppi-koru ja hiuksissa rusettipinni.

Mitäs pidätte asuista? Mikä teidän mielestänne on paras niistä?

Viikonlopun olemme nyt Timon kanssa yhdessä kotona täällä Joensuussa. Maanantaina molemmat lähdemme eri suuntiin joulun viettoon. Minä menen äidin luo, ja aattona olemme siskon perheen luona. Timo menee omille vanhemmilleen. Tuskin tulen kirjoittamaan tänne blogiin joulun aikana, joten toivotan teille kaikille lukijoilleni oikein ihanaa joulua. Syökää paljon pipareita, ne on herkkua! :D


Kommentit

  1. Kaikki on kivoja, mutta toi kakkonen miellyttää eniten mun silmää, toi neuletakki on aivan ihana :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, se on minunkin suosikkini :) Ja kyllä, neule oli syksyn paras ostos :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni