Vastauksia


Muutama kysymys tuli edelliseen postaukseeni. Musiikkisufflejutun teen erikseen samoin kun tuon kirjaan liittyvän tehtävän, koska koen että ne tarvitsevat vähän enemmän tilaa. Ne näkyvät edellisen postausken kommenttiboxissa. Muihin kysymyksiin ajattelin vastata tässä samassa postauksessa. ^^ Kiitos kysymyksistä Hanna  ja Salla :)


 Mikä on erikoisherkku jota vain sinä teet? Ja josta muut tykkää? 

En tee oikeastaan mitään kauhean erikoista herkkua. Suosituimpia tekeleitäni ovat ehkä olleet pitsarullat ja mustikkapiirakka sekä suklaakuivakakku. :D Aika perus leivonnaisia siis.

Millaisia rooleja olet saanut elämäsi aikana kokea? Ja mitä olet oppinut? 

En oikein tiedä, mitkä kaikki lasketaan rooleiksi, ja mitä tällä haetaan. Haetaanko rooleja elämäässä vai näyteltyjä rooleja. Lähden vastaamaan kuitenkin elämän rooleilla. Olen ollut tytär, pikkusisko, ystävä, koululainen, lukiolainen, opiskelija, tyttöystävä, miniä-kokelas,  pelle, täti, kummi....ja paljon paljon muuta. En osaa sanoa, mitä olen missäkin roolissa oppinut. Kaikissa rooleissani olen kuitenkin tarvinnut kärsivällisyyttä, vahvuutta, empatiaa, rakkautta, kunnioitusta ja huumorintajua. 



Miksi kehosi on sinulle rakas? 

Vaikea kysymys. Minulla on enemmän viha kuin rakkaussuhde kehooni. Ehkä rakkain osa on pää. Tai siis kasvot. Samoin voisin sanoa sääret sekä yläselkä. Ne ovat kivoja osia, ja ehkä niitä siroimpia osia minussa. Kumma kyllä että juuri niitä osia tulee arvostettua. Oikeasti pitäisi rakastaa kaikkea.

Mistä kehon osasta tykkäät eniten? 

Ehkä niistä sääristä.

Millainen olisi päiväsi, jos olisit sitä mitä vihaat ja sinun pitää kirjoittaa niin että rakastat asiaa! 

:D Oookkei.. luulen että tämäkin  kysymys kaipaa ihan oman postauksensa. 

Mihin eläimiin/eläin rotuihin olet samaistunut että ne kuvaavat sinua?

Olen aina pitänyt koirista mutta en tiedä voinko sanoa samaistuneeni niihin tai muistuttavani niitä.  Hm. Muistutan ehkä itse enemmän jänistä. Arka ja varovainen mutta tarpeen vaatiessa valmis nopeisiin pyrähdyksiin :D En tiedä. 

Onko sinulla jotain toiveita tai tavoitteita vuodelle 2017? 

Toivon että töiden loputtua saan pidettyä jonkilnlaisesta päivärytmistä kiinni, ja saan lailtetua ahkerasti työhakemuksia. Luultavasti aion myös alkaa opiskelemaan museologiaa avoimessa yliopistossa. Tavoittelen myös enemmän sisäistä rauhaa ja parempaa oloa ja ennen kaikkea haluaisin opetella olemaan armollisempi itselleni.

Jos voittaisit huomenna lotossa, mitä tekisit ensimmäisenä?

Olisin erittäin yllättynyt, koska en lottoa :D Pyörtyisin varmaan. No joo...luultavasti lähtisin ulkomaille. En ole koskaan ollut missään ulkomailla ja ehdottomasti se olisi ensimmäinen asia minkä tekisin. Sieltä palatessai loput rahat menisivät johonkin tylsään kuten omaan asuntoon ja sellaiseen.


Siinä muutamia vastauksia kysymyksiin. Yritän tässä pikkuhiljaa herätellä tätä blogia talviuniltaan. :D


Kommentit

  1. Tosi hyvät tavoitteet tälle vuodelle. :) Ja ihana vastaus tuohon roolikysymykseen!

    VastaaPoista
  2. Mukava lukea vastauksia! Ja annan lisä haaste aiheen tuohon miksi kehosi on sinulle rakas? Voit kirjoittaa mitä vihaat kehossasi, sillä ymmärtämällä vihasi syyn tulee ymmärrettyä itseään paremmin. Ei tarttee tehdä blogi kirjoitusta ellet tahdo. Ja muista sitten katsoa noita kehon osia ja sanoa että minä rakastan sinua! Sillä miksi pidät vihapuhetta itseäsi kohtaan? Rupea tekemään näiden kohtien kanssa yhteistyötä ja sitten sinulla on parempi olo, kun rakastat itseäsi. Itse olen vihannut luisuja hartioitani joilta tippuu kaikki alas, joten nyt aloitin punnerrushaasteeni sen takia että saisin hartioihini massaa. Älä kiusaa sua nyt vaan tee yhteistyötä itsesi kanssa

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni