Vappuviikonlopun asut

Vappua kesti tänä vuonna melko lailla koko viikonlopun ajan, kun vappu-aatto sattui sunnuntaille. Viikonloppuun sai vielä maanantainkin mukaan ;) Me olimme pitkästä aikaa koko vapun aivan kahdestaan. Joinain muina vuosina tuttavapariskunta on ollut meillä pelaamassa. Tällä kertaa heillä oli hieman muuta tekemistä..tulevan kummilapseni kanssa, että en edes tohtinut pelailuja ehdottaa. 

Mukavaa meillä oli onneksi kahdestaankin. :) Lauanataina kävimme syömässä ja leffassa. Alla oleva asu oli minulla ravintolassa päällä. Illalla vaihdoin sitten housuihin ja paitaan leffaan mennessä. Siitä asusta ei vain ollut kuvaa.

Asu oli melkolailla Second Hand teemainen. Sekä neule, että mekko on ostettu joskus valintakirppikseltä. Mekko taitaa olla alunperin Line-mallistoa, jota myytiin ainakin edesmenneissä Anttiloissa. Neule taas oli alunperin Inspire-mallistoa, mitä käsittääkseni myydään ainakin citymarkeiteissa. Legginssit ovat H&M:ltä, hiuskukka Lindexiltä ja kaulakori Ur&Penniltä. Sukat Monkista. Eli asusteet olivat melkolailla ne uutena ostetut asiat tässä asussa.


Tässä asussa on sekä jotain hyvin ominaista minulle, että sellaista mitä en yleensä tule käyttäneeksi. Neuleet ja mekot ovat aika tavallisia vaatteita minulle mutta yleensä etä käytä vaatteita, jotka kimaltelevat tuossa määrin kuin tuo mekko. Tai olisivat tuon sävyisiä. En tiedä näkeekö tuosta kuvat kovin hyvin mutta mekko on siis tuollaista ohutta neulemaista kimaltelevaa kullanväristä kangasta. Huh mikä lausehirviö! Mukavuusalueen ulkopuoella siis mentiin hieman. 

Elokuva, jonka kävimme katsomassa oli muuten Guardians of the Galaxy Vol. 2. Se oli aivan älyttömän hyvä. Voin suositella jos vähääkään tykkäätte supersankarimeinigistä yhdistettynä kasarimusiikkiin ja David Hasselhof-tyyppisiin vitseihin. Jos vihaatte kasaria ja kaikkea siihen liittyvää niin sitten suosittelen skippaamaan :D


Sunnuntaina en sitten pukeutuntkaan muuhun juuri kuin yöpukuun. Otin vappu-aaton rennosti pyjamabanaanina vaikka minikuoharin tuhosinkin :D

Maanantainakaan emme tehneet mitään ihmeellistä mutta vappupäivän kunniaksi kehittelin itselleni asun, joka sitten kuvattiin iltakävelyllä tuolla joenrannassa. Sekin on hieman Second Handia enimmäkseen. Paita oli kirpparilöytö edelliseltä kirpparireissultani edelliseltä viikonlopulta, Hame taas on Timon siskon blogikirppikseltä ostettu. Alunperin Club L merkiltään. Jälleen kerran olitiin mukavuusalueeni ulkopuolella. Paidan pitäminen hameen vyötärön alla ei oikein ole normaalia tyyliäni, koska en halua kiinnittää kenenkään katsetta "muotoihini". Tämä asu on mielestäni aika Pin Up-henkinen. Olin yllättävät tyytyväinen asuun ja näihin kuviin. Vaikka hieman tuo meikäläisen meikitön naama hirvittääkin.
Kuvat ovat minusta niin onnistuneita, että saitte nyt ihailla niitä monin kappalein. Tuo hameen musta keskikaistale tai palkki toimii kyllä erittäin hyvänä tasapainottajana tuossa asussa. Silti asu säilyttää keväisen keveytensä. Hm. En tiedä, mitä oikein höyryän :D

Sellaista kuitenkin tällä kertaa. Pitkästä aikaa ihan rehellisen kunnollisia asukuvia vähän naisellisemmalla tyylillä ;)

Kommentit

  1. Hienoja asukokonaisuuksia! Alempi asukokonaisuus on kivan värikäs ja sopii tyylinä myös sulle hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Alempi asu onkin miun itseni suosikki ehdottomasti noista.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Faktoja x 10