Asu: Alice in Wonderland printtimekko

Asukuvia pitkästä aikaa noin tuhanteen vuoteen mitattuna. Lauantaina kävimme Timon kanssa kaupungilla, ja sen kunniaksi tuli pukeuduttua mekkoon. Mekko on uusi  kaapissani. Sain sen ystävältäni, joka oli koonnut minulle vanhoista vaatteistaan pussin, josta sain valita mitä halusin. Mekko on alunperin EMP:n Disney-kokoelmaan. Aiheena on Alice in Wonderland. Malliltaan se on melkolailla täydellinen minulle. Kuvat Alicesta, Irvikissasta ja saman leffan kiireisestä pupuherrasta ovat ihania.



Yhdistin mekon Seppäklän farkkumaiselta näyttävään kauluspaitaan, ja sinivalkoraidallisiin villasukkiin. Kuvassa ei kovin hyvin näy nuo korvikseni  mutta ne ovat syksyllä eräältä Lappeenrannan kirpputorilta ostetut roikkuvat sulkakorvikset.



Meikki oli aika perusmeikki, jota yritin hieman säväyttää mekoin punaisiin väriläiskiin sointuvalla punaisella huulipunalla.


Onpa muuten pitkästä aikaa kiva postailla asuista. Pukeutuminen on hauskaa. Yleensä en vain koskaan pelkkää kotoa hengailua varten pukeudu mitenkään erikoisesti, joten harvakseltaan tulee näin kivoja asuja puettua päälle. Tähän olin erittäin tyytyväinen kuitenkin. Yritin jopa vähän hymyilläkin,mikä ei jostain syytä ole minulle kuvissa kauhean luontevaa. Sekin vaatinee harjoittelua. :)


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni