Huhtikuun Bullet Journal Layout


Maaliskuussa bujo oli hyvin vähällä käytöllä, ja olin puolet  kuukaudesta kipeänäkin. Joten kun huhtikuu tuli, oli minulla hieman enemmän intoa tehdä bullet journalia taas enemmän. Teemaksi valikoitui laamat, ja etsin Pinterestistä inspiraatiota, ja piirtelinkin laamoja erään piirto-ohjeen mukaan. Pidin layoutit aika yksinkertaisena, jotta en kyllästyisi heti. Tein pitkstä aikaa kunnon ruudukkonäkymän kuukausiaukeamalle. Samalla sivulle tyhjään tilaan tein oman paikan luetuille kirjoille, ja käytiin Sinikara-Stationeryn lukeva-tyttö tarraa. Tilasin niitä pienen arkillisen Paperimurusta tammikuussa.

Minulla oli myös tokmannilta löytyneitä tarrasettejä joissa oli pari laama-aiheista tarraa, joten laitoin yhden sellaisen tuonne otsikon viereen. Muuten piirtelin itse. Voitte nähdä tuollaisen söpön laaman tuolta alta, ja sitä innostuin värittämään harmaalla ja liilalla tussilla. 


Viikkonäkymissäkin laamat seikkailevat, ja tällä kertaa teen viikkonäkymän aina joka sunnuntai. Tässä kuvassa on valmiina ensimmäisen viikon layout, jossa on viikonpäivät sekä to do-lista erikseen. 


Huhtikuun bujosta tuli näin melko simppeli mutta kuitenkin  kiva katsella. :) Oletteko te bujoilijoita? Jos olette, mikä on huhtikuun teema bujossanne? Kiinnostaako teitä ylipäänsä tällaiset bujoon liittyvät postaukset?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Faktoja x 10