Tulin takaisin

 


Kuinka monta kertaa voi tulla blogiinsa postauksella, jonka otsikko on "tulin takaisin". Minun mielestäni niin monta kertaa kuin vain on tarpeen. Tässä on nyt melkein vuosi edellisestä kerrasta kun kirjoittelin tänne,  ja paljon on tapahtunut sinä aikana. En ala kuitenkaan nyt tiivistämään elämäni tapahtumia niiltä ajoilta tähän yhteen postaukseen vaan tulin kertomaan enemmänkin, että mitä tulee tapahtumaan jatkossa.

Mietin jo jossain vaiheessa, että tekisin kokonaan uuden blogin, ja jättäisin tämän vanhan vain muistoksi. Tulin kuitenkin siihen tulokseen, että haluan jatkaa tätä blogia. Mutta niin, että koko blogin konsepti muuttuu hieman. 

Ennenhän minulla ei oikeastaan ole edes ollut kovin kummoista konseptia. Kunhan nyt olen lätkinyt postauksia tulemaan eri teemoilla. Edelleenkin haluan kirjoittaa monipuolisista aiheista mutta haluan hieman selkiyttää entistä sillisalaattimaista blogia jäsennellymmäksi. Jäsentelyä kaipaan muutenkin elämääni tällä hetkellä.

Eli mikä sitten on tämä blogin uusi konsepti?

Blogissa tulee tästä lähtien yhdistymään elämäni suurimmat intohimot; lukeminen, kirjoittaminen, fandom, asioiden pohdiskelu ja tutkiminen, sekä kevyenä höysteenä pluskoon vaatteet. Myös arkeani tulee edelleen näkymään täällä mutta niihinkin postauksiin tulen ottamaan aina tietyn näkökulman sen sijaan, että vain kirjoittaisin mitä olen tehnyt ja syönyt.


Blogista tulee siis löytymään seuraavanlaisia postauksia jatkossa

- Yleistä pohdintaa lukemisesta, ja muistelua lukijan polustani elämäni varrella

- Kirja-arvosteluja kirjoista, jotka ovat tehneet erityisen vaikutuksen hyvässä tai pahassa (en siis tule arvioimaan jokaista lukemaani kirjaa)

- Kirjoittaminen harrastuksena  ja oma kehittymiseni siinä

- Silloin tällöin lyhyitä omasta kynästäni syntyneitä fiktiivisiä tekstejä 

- Asiaa kirjoista, tv-sarjoista, peleistä , musiikista, elokuvista ja ilmiöistä jne. mitä fanitan

- Edelleen asukuvia ja, kokemuksia matkastani oman tyylin löytämiseksi

- Tyyliasioihin liittyen itsetunnosta ja sen puutteista tai parantamisesta


Toivottavasti viihdytte blogini parissa jatkossakin, ja saamme seuraksi vielä uusiakin lukijoita. Kommentit ovat erittäin tervetulleita tähän postaukseen, ja mikäli haluatte esittää postaustoiveita, nekin otetaan ilolla vastaan. Mukavaa viikkoa kaikille!

Kommentit

  1. Alottelen itse pohtailua omista vaatteista, olisi kiinnostavaa kuulla tarinoita missä vaatteet on päässeet käymään tai tilanteita joita ne on todistaneet. Sitä millainen fiilis joitain vaatteita on käyttää ja miksi olet valinnut tietyt värisävyt yms.

    Kuulostaa hyvältä mitä oot suunnitellu! Ootan innolla luettavaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi :) Ja kiitokset myös hyvästä ideasta. Olen liian höveli vaatteiden hankinnassa, ja tarvitsen jonkun millä hillitä ostohaluja joten ehkä vähän pohdiskelevampi asenne vaatteisiin täällä blogissa voisi auttaa asiaa.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni