Höpinää

Kylläpäs on sitkeä flunssa, kun vieläkin on yskä ja nuha. Muuten on onneksi jo parempi olo. Tänään vaan oli hieman vaikeaa englannin tunneilla,kun oli puhe-esitys pidettävänä, ja flunssan nujertamalla äänellä oli hieman vaikeuksia suoriutua tehtävästä. Hyvin se onneksi meni silti. Opekin sanoi niin. Kirjallisesta työstä, kriittisestä tiivistelmästä sain arvosanan 4, ja nyt kun koko kurssi on ohi, nii olo on samalla helpottunut.

Tänä iltana teen sen kunniaksi vohveleita kermavaahdon ja hillon kera :) On mennyt tämä ja viime viikko hieman huonosti sen kannalta, että yritän syödä terveellisemmin ja pudottaa painoa, niin että on vain yksi herkkupäivä viikossa. Sallin sen kuitenkin nyt itselleni, menee flunssan piikkiin. Ensi viikolla sitten taas uusi ryhti, niin painonhallinnan kuin opiskelunkin suhteen. 

Jostain syystä sattuu aika kovastikin oikean jalan jalkapöytään, vai mikä se nyt on. Nämä oireet tuli yhtäkkiä sen jälkeen kun tulin yliopistolta ja kaupasta. : ( Torilla oli jotkut markkinat muuten. Kiersin alueen nopeasti, kun ei olisi ollut oikein käteistä, millä ostaa jotain. Eikä nyt hirveästi ollut mitään ostettavaakaan. Mukavan näköistä ihmisvilinää vain, jos sitä nyt voi siksi sanoa Joensuun torilla. : D

Huomenna menen äidin luo viikonlopuksi. Taitaa olla jo kuukausi kun viimeksi kävin. Tässä on ollut nyt koulukiireitä ja flunssa niin en ole pääsyt lähtemään. Huomenna kuitenkin menen. Tarkoitus olisi lauantaina käydä viemässä kynttilä isän haudelle. Isä kuoli viime vuoden marraskuun 12 päivä, joten lauantaina tulee vuosi kuluneeksi siitä. Niin ja sunnuntainahan on isänpäivä, niin senkin takia ajattelin tämän vierailun tehdä. 

Se siitä kuitenkin tällä erää. Taidan mennä tylsäilemään telkun ääreen, tai jotain.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Faktoja x 10