Flunssan nujertaman paluu

Aika taas yrittää rakennella tästä blogista jotain muutakin kuin satunnaista ajatusten dumppauspaikkaa. Tai no, tiedä häntä auttaako tämä postaus eteenpäin siinä asiassa. :) Ainakin kirjoitan jotain tylsästä elämästäni. Sitä se on nimittäin enimmäkseen ollut viime torstaista lähtien kun minuunkin iski viimeisellä se kuuluisa syysflunssa. Ei olisi voinut muuten huonompaan suuntaan sattua, koska oma opiskeluaikatauluni kärsii siitä, ja nyt olisi muutamat rästijutut tekemättä ja tenttiin luvut ottamatta kiinni.

Vietin nimittäin näistä päivistä to-ma aikalailla vällyjen välissä ja sohvalla istuen. Tenttikirjoihin koskemattakaan. Tänään sitten menin taas kouluun pakollisille enkun tunneille mutta sosiologian luennoilta lintsasin, koska oli vieläkin hieman huono olo. Huomenna yritän kutenkin mennä kaikille luennoille, jos vain kunto kestää. Pitää yrittää opiskella niin hyvin kuin pystyy ja ehtii. Ei enää pitkä aika joululomaan, joten huomisesta alkaen alkaa loppukiri tälle syksylle. Toivottavasti.

Viikonloppuna tosin voisin tehdä sen peruntuneet matkan äidin luokse, joka piti tehdä viime viikonloppuna. Toisaalta on ehkä parempi, että teen sen vasta nyt koska on tulossa raskas viikonloppu ehkä meille molemmille. Syytä en halua nyt kertoa, koska ei huvittaisi aloittaa itkemistä, kun tänään olisi muutakin tekemistä. Sanotaan nyt kuitenkin näin, että siitä on kohta vuosi kun menetimme molemmat läheisen ihmisen.

Hirveästi ei nyt taas ole mitään syvällistä juttua, eikä taaskaan yhtään kuvaa. Haluaisin kyllä alkaa edelleenkin valokuvaamaan enemmän mutta en oikein saa aikaiseksi. Ehkä joskus kun on vähemmän muuta tekemistä. Olisi kiva nimittäin heittää oleattomille lukijoilleni vaikkapa päivä kanssani postaus. Voisi olla mielenkiintoinen. (tai sitten ei : D) Aika normaalia arkeahan minä elän. Joskus olisi kyllä kiva keksiä jotain erilaista tekemistä tai puuhaa. Ideoita?

Mitäs muuta? Noh, tämä elämättömyys saa lisää elämättömyysmateriaalia, kun meille muuttaa meidän uusi perheenjäsenemme. Kyseessä on Playstation 3, jonka hommaamme miehen kanssa yhdessä. Siihen on jo kaksi peliäkin tulossa. Little Big Planet on toinen niistä, ja olen erittäin innoissani kyseisestä pelistä, ja pelikoneesta. Ehkä alan tehdä pelipostauksia ;)  Nyt menen jostain kumman syystä katsomaan Salattuja Elämiä. Syy on varmaan se, että se sarja huvittaa minua, etenkin silloin kun aivot ovat siinä kunnossa, etteivät ne mitään sen järjellisempää tajuaisikaan : D Adious!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Faktoja x 10