Menoa ja meininkiä

Viikonloppu oli kerrankin menoa eikä meininkiä ;) Perjantaina kun pajan pitämisen jälkeen tulin kotiin niin värjäsin hiukseni ja laittaudui illan karonkkaan oikein pitkän kaavan kautta. : D Lähdin itse karonkasta tosin miltei heti sen jälkeen kun ruokailu oli ohi. Mukavassa seurassa olin paikan päällä, ja mukavassa seurassa lähdin sieltä. 


Pitkästä aikaa voisi vähän listata tuota vaatetusta että misä olen ne kokoon riipinyt. :D Eli hame Gina Tricot, Paita siskon vanha, kaulakoru Kappahal (ostettu muuten aikoinaan miun ja Timon ensitreffejä varten.).


Tämmöinen nassu siis liikkeellä. : D Ja hiukset tosiaan tuoreeltaan värjätty. Ihan itse aivan yksin kämpän suojissa värjäsin ja olen lopputulokseen jopa tyytyväinen, mikä on aika harvinaista minulle. Kyllä mie osaan laittautua kohtalaisen nätiksi kun vain jaksan yrittää ;)

Lauantaina tuli sitten kaveri meille istumaan iltaa. Hän kun oli valmistunut koulusta tässä jo toiseen ammattiinsa niin järjetin pienen yllätyksen. Olin houkutellut hänet tänne meillle "aloittelemaan ja laittautumaan kaupungille lähtöön" ja olinkin odottamassa kreikkalaisen jauhelihapiirakan ja suklaatortun kanssa. ;) Kivaa oli. Olin muuten ostanut simaan kaupasta. Ja ette kyllä usko, taas minulta kysyttiin papereita siman takia. Miten voi olla, että kun ostan siideriä tai lonkeroa kaupasta niin minulta ei enää kysytä papereita mutta senkerran kun ostan SIMAA niin joudun näyttämään henkkarit... 

Kaiken huippu oli että kun menimme sitten pubiin illalla niin portsari katsoi paperini vain koska minulla oli ne jo esillä, ja sanoi sitten että jos ei olisi ollut niin ei hän olisi niitä pyytänyt nähdä. : D Kaikenlaista sitä onkin...

Tänään pitäisi mennä seuraamaan alakoulun tunteja. Saa nähdä mitä siitä tulee kun olen ihan pihalla siitä systeemistä miten luokat yms. menevät tuolla alakoulun puolella. Eli on vaikeuksia ehkä löytää taas oikeaan tilaan. Pitäisi käydä myös tuolla yläkoulunpuolella koluamassa työhuoneella olisko siellä yhteiskuntaopin kirjaa, pitäisi nimittäin sitä mennä yseille pitämään keskiviikkoaamuna ja viime viikolla en sitä kirjaa löytänyt. 

Tällä viikolla olisi siis Suomi maailmantaloudessa seminaarit, kaksi pidettävää tuntia, enkkua ti ja to, sekä tutkimuspraktikumia ti ja alakoulu ryhmänohjaus (siis luokanope pitää meille opiskelijoille turinatuokion) keskiviikkona, ja suurryhmäohjaus torstaina. Kaikenlaista siis, ja olen tällä hetkellä ainakin hieman väsynyt ja epäorganisoitunut tähän viikkoon. Saa nähdä, mitä tästä tulee. Kommentit

  1. Tuo hame on kyllä huippu! Ja heh, multakin kysyttiin yks päivä Alkossa paperit, eikä niitä tietenkään ollu mukana. Jäi sit Hanna kakskytviisveen vinkkupullo ostamatta. :D Mutta kohteliaisuutenahan se pitää ottaa. ;)

    VastaaPoista
  2. Btw, Blogissani on sinulle tunnustus. :)

    VastaaPoista
  3. Tosi hieno hame, uppoo kyllä mun vaatemakuuni hyvin!! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Faktoja x 10