Viime viikonloppuna..

...Oli SIKAHAUSKAA! Kuvia ei tosin ole paljoa, eivätkä ne vähätkään ole kovin selkeitä. Laitan ne silti tänne :D 

Perjantaina meillä oli viimein tyttöjen ilta VOL2 kahden ystäväni kanssa. Toinen tuli kylään vähän kauempaa viikonlopuksi, ja toinen perjantaina viettämään iltaa meille. Ja huipennuksena kävimme sitten siellä Ylex-klubilla...ennen kaikkea Matti Airaksisen Parasta Ennen ysäridiskossa :D Siellä oli kivaa. Kaikki parhaimmat ysäribiisit tulivat illan aikana, ja täytyy sanoa, että tuli pompittua ja laulettua mukana. Niin ja olin myös ensimmäistä kertaa elämässäni osana kongo/letkajenkka jonoa :D En tiedä kummasta oli kyse, koska lähinnä vain hypimme eteenpäin, kunnes matka tyssäsi.

Kuvia nyt on vain pari, ja nekin meiltä kotoa. Eikä yhdessäkään näy edes meikäläisen asua :( Sori, se vähän unohtui, ja siinä vaiheessa kun olin pukenut niin oli aika pimeää jo, joten en nähnyt järkeväksi asukuvausta. Niin ja kaveritkin olivat jo täällä, ja oli paljon tekemistä.

Kuunneltiin meillä jo ysärihitteja kaveri tuomalta CD:ltä :)


Leivottiin pipareita kaupan valmistaikinasta. Koristelimme niitä myös :D Teimme myös pitsaa ja joulutorttuja, joista ei nyt ole kuvia.


Meillä kun oli samalla pienimuotoisen kolmen hengen pikkujoulut ;) Minikuusikin oli jo esillä. :D


Oli kyllä hauskaa, sen voin sanoa. :) Seuraavana päivänä vähän väsytti. Oltiin valvottu toisen kaverin kanssa viiteen asti aamulla. Ylös noustiin kuitenkin jo yhdentoista jälestä! Muutama tunti meni Pikku-Britannian parissa ja edellisen illan rääppeitä syödessä. :D Sitten lähdimme vuokraamaan pari leffaa ja kauppaan hakemaan vähän mässyä :D

Vuokrattiin Madacascar 3 ja sitten TOSI pelpttava kauhuleffa Riivattu. Harvoin katselen kauhuleffoja, eivätkä ne aina edes pelota. Tämä oli kuitenkin niin karmiva, että saatuin pari kertaa kiljaista leffan aikana. Huh. Loppua kohden juoni kyllä lässähti. Pari vähän liian humoristista kohtausta nimittäin oli loppua kohden, mikä kyllä laimensi kauhufiilistä. No, päättyi tuo silti oikein kunnon clifhangeriin niin kuin kauhuleffoilla usein on tapana.

Myöhemmin kun selasimme netflixiä, niin huomasin että tuo kauhuleffa ois ollut sielläkin. Höh :/ No, eipä siihen sitten mitään enää mahtanut. 

Madacascar 3:sesta en sano mitään muuta, kun että se oli aivan ihana :D Näiden leffojen jälkeen katsoimme vielä netflixist' Crown, ja sen perään, ylläri pylläri, Pikku-Britanniaa. Se on ihan mahtava. Parhaita ovat kyllä pääministerisketsit, ja Anne mielenterveyspotilas. Unohtamatta Lou:ta ja hänen ystäväänsää Andyä pyörätuolissa :D


Sunnuntaina kaveri sitten lähti, ja Timo tuli kotiin. Samalla kun palautin elokuvat, otin sitten vielä vuokralle BridesMaids-leffan, jonka oli jo pitkään halunnut katsoa. Oli aika pettymys. Muutama ihan hauska kohta, ja ihan ok tarina. Olin vain odottanut enemmän, koska tuo oli samojen tekijöiden (ainakin olevinaan) kuin 40wee ja neitsyt- ja Paksuna- elokuvat. Ei todellakaan ollut niin hyvä.


Että sellainen viikonloppu. Eilinen päivä meni toipuessa viikonlopusta. Kävin myös kirjastosta kasan kirjoja. Lueskelen niitä varmaan tänäänkin. Vaikka, (köh) , pitäisi, (köh) tehdä myös paljon järkeviä juttuja, kuten siivoamista ja opiskelua. :D

Kommentit

  1. Kuulostaa tosi hauskalta viikonlopulta! Ysärimusa on parasta. ;) Leffoista olen kyllä sen verran eri mieltä, että minusta Bridesmaids oli paljon hauskempi kuin Paksuna. :D Mutta makuasioistahan ei tunnetusti kannata väitellä. ;) Madagascarista olen samaa mieltä, kaikki kolme leffaa ovat huippuja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Makuasiat on makuasioita ;) Joo, ysärimusiikki vie lapsuuteen :D

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni