Alkuviikon uniformu

Nyt olisi pitkästä aikaa tarjolla asukuvaa. Koko alkuviikon olen pukeutunut samoihin vaatteisiin, koska ne ovat mukavat, ja soveltuvat tähän keliin, paksun talvitakkini alle. Niin että ei tule liian kuuma. Ja tietenkin myös siksi, koska tämä on arkiasuksi myös (omasta mielestäni ainakin) todella kiva.


 Päälle on eksynyt siis ensinnäkin kirpparilta peräisin oleva (vanha tuttu) valkoinen kauluspaita. Sen päälle olen asettanut Monkista ostetun seeprapaidan, joka on myös esiintynyt tällää aiemminkin. Housuina toimivat ne tammikuussa Seppälästä ostamani tummat farkkujegginssit.


Samassa asussa tuli istuttua yliopistolla lukemassa tenttiin tiistaina, ja käytyä eilen Rossossa Timon, ja Timon kummitädin kanssa. Monikäyttöinen asu siis, joka sopii moneen tilanteeseen. ;) Mitäs mieltä te olette asusta? 


Huomenna olisi sitten edessä se kauan pelätty kansantaloustieteen uusintatentti. Saatoin aloittaa lukemisen liian myöhään mutta olenpa ainakin tällä viikolla yrittänyt parhaani mukaan siihen päntätä. Itseasiassa aivan kohta lähden taas kirjastolle vähän lukemaan. Olisin mennyt jo aiemmin mutta heräsin tänä aamuna kovaan pääsärkyyn :( Nyt kun se on helpottanut, ja blogikin on pitkästä aikaa päivitetty, niin voin jo sinne suunnata.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Faktoja x 10