Kuulumisia hippipaidassa


Nyt on pitkästä aikaa kuulumispostauksen aika. Samalla saatte nähdä hieman kuvia eilisestä asustani. Viime aikoina on mennyt ihan hyvin. Pääsin jopa kansantaloustieteen tentin läpi, sen tulos tuli viime viikolla. Yksi paha mörkö on siis selätetty. Tämä viikko alkoi maanantaisella eurooppaoikeuden tentillä, mikä ei välttämättä taaskaan mene läpi. Toivoa voi kuitenkin.Eilen oli hyvä päivä. Aurinko paistoi, ja minulla oli kerrankin energiaa. Päälleni pääsi taas kirpparilta ostettu hippipaitani, Pidän siitä, se sopii mukavasti arkeen, vaikka eihän se toki vartaloani niin imartele. Kävin kirjastosta gradukirjallisuuttaa, ja tenttikirjoja. Tuli käytyä kahvillakin. Aamupäivällä olin saanut vähän kirjoitettua graduakin eteenpäin. 

Iltapäivällä kävimme Timon kanssa lenkillä, ja käytiin samalla Suomalaisessa kirjakaupassa. Sieltä löysin halvalla yhden kirjan. Siellä oli alekirjoja, kun ostoskeskuksessa on kampanjapäivät.Tänään olen tehnyt protskupannareita aamupalaksi. Niihin tuli banaanina ja kananmunaa, ripaus kanelia. Niistä tuli rumia, joten en ottanut kuvaa. Maistuivat kuitenkin hyvälle. Tässä olen koko aamupäivän keitellyt hernekeittoa, ja pitäisi jostain saada taas energiaa opiskeluun. Sitä ennen tosin luultavasti dataan, luen blogeja ja hengaan.

Eipä tässä tällä kertaa muuta. Arkea tässä eletään, ja yritän kovasti saada itseni tekemään näitä loppuja opintojani. Alan olla väsynyt opiskeluun, ja haluan todella valmistua kesällä. Saa nähdä onnistuuko, toivon kuitenkin kovasti että niin käy.


                          
  
                                    
    
                               

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Faktoja x 10