Helmikuun kirpparireissun satoa

Nyt minä viimein sitten kirjoittelen edelliseltä kirppisressulta löytyneistä asioista. Kävimme kaverin kanssa reilu viikko sitten lauantaina parilla isolla kirppiksellä. Ja  jotain tarttui mukaankin. ;)


Löysin nätin salkkumallisen laukun, jonka hihnan saa olan yli. Nykyään yritän ostaa kaikki laukkuni sillä periaatteella, sillä olan yli vedettävää laukkua on vain helpompi kantaa. Tähän laukkuun rakastuin heti, kun sen näin. Hintakin oli sopiva, joten laukku lähti mukaan neljällä eurolla.


Tänä talvena olen myös ollut erittäin innostunut lukemisesta, joten rekisteröin kirjojakin jotenkin enemmän. Yleensä olen keskittynyt vaatteisiin. :D Joka tapauksessa kaksi kirjaa tarttui mukaan. Nimittäin Shauna Reidin Deittitytön huimat seikkailut, sekä Riikka Pulkkisen Totta .Sitten olin tuhma, ja ostin yhden paidan vaateshoppailu lakosta huolimatta. Se vain huusi nimeäni, eikä maksanut kuin 3 euroa. Olen hippityylin fani, joten tämä hippityylinen paita oli pakko ostaa. Se huokui senverran meikäläisen tyyliä ;)Sellaisia kirppislöytöjä siis. Suosittelen kirppareilla kiertelyä kyllä kaikille. Sieltä voi tehdä todella hyviä löytöjä pikkurahalla ;)


Kommentit

  1. Mäkin ostan sellasia laukkuja, jotka saa olan yli! :) Toi laukku on kyllä ihana, olisin itsekin ostanut sen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep ;) Se kyllä kiinnitti huomion heti kun näin sen. Pakko se oli pois ostaa :D

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Faktoja x 10