Aika katsoa eteenpäin



 Kuten olen kertonut täällä aiemmin, ei tämä kevät ole ollut helppo. Joulun jälkeinen äidin sairastuminen ja kunnon romahdus oli tiukka paikka, ja vielä tiukempi paikka oli kuulla, että äiti ei tule sairaudestaan paranemaan. Kevät oli pitkä ja huolia täynnä, ja kävin katsomassa äitiä niin paljon kun ehdin ja pystyin. Jokainen vierailu heikkenevän äidin luona oli vaikea. Silti oli jaksettava. Kaikki meni kuitenkin nopeasti, ja kun uutinen äidin kuolemasta pääsiäissunnuntaina tuli, oli se jonkinlainen shokki vaikka olikin odotettavissa. Viime viikon perjantaina olivat sitten hautajaiset. Raskas päivä, joka oli omalla tavallaan kuitenkin onnistunut. Vielä tänä keväänä on odottamassa uurnan lasku, sillä äiti halusi polttohautauksen. 

Tunteet ovat menneet aikamoista vuoristorataa, ja oman elämän hallinta on ollut ajoittain melko vaikeaa. Etenkin lohtusyömiseen on tullut lipsuttua, ja olo ei fyysisestikään ole se parhain mahdollinen. Olen ehkä hieman sokerikierteessä. Onpa tämä elämä muiltakin osin ollut hieman hankalaa, ja työttömänä porskutellaan eteenpäin. Tämän viikon olen kuitenkin luvannut ottaa rennosti, ja ensiviikolla elämää otetaan taas sarvista kiinni enenmmän. Tosin tämäkin viikko alkoi eräällä maanantaisella tapahtumalla, josta joko kuuluu täällä blogissakin joskus jotain, tai sitten ei ;)


Tänään tuli kuitenkin laittauduttua ja käytyä ulkona syömässä Timon kanssa. Keväinen ilma vaati kanssaan puettavaksi keväisen asun. Viime keväänä löytämäni punainen hame valkoisella kuvioinnilla pääsi pitkästä aikaa päälle. Paritin sen tämän kevään löydön, kirpparilta ostetun vaaleansinisen paidan kanssa.


Koska ilmat eivät aivan kesäisiä vielä ole laitoin päälleni myös ohuen neuleen. Sekin on kirpparilta, ja Elloksen Sarah Kelly- mallistoa. :) Asusta tuli itselleni hyvä fiilis. Sukkahousut ovat joskus Prismasta ostetut kapistukset.

Niin se elämä jatkuu, ja eteenpäinkin on mentävä. On kuitenkin annettava itselleen vielä myös aikaa surra sekä toipua. Silti toipumista edistämään on ihan hyvä alkaa tekemään jotain oman itsensä ja elämänsä hyväksi. Terveellisemmät elämäntavat,  miellyttävät harrastukset ja kenties hyvällä tuurilla ja sinnikkyydellä joskus kohdalle napsahtava työpaikkakin olisi paikallaan. En aio kuitenkaan ottaa stressiä noista asioista, vaan menen eteenpäin pienin mutta varmoin askelin. Onneksi on kevät, niin energiaakin saattaa olla noihin asioihin enemmän.

Mitenkäs kevät siellä ruudun toisella puolella on sujunut? Joko teillä on vappusuunnitelmat lyöty lukkoon?

Kommentit

  1. Voimia! <3 Sinulla ei todellakaan ole ollut helppo kevät, mutta ihailtavasti olet siitä kuitenkin selviytynyt. On hienoa, että jaksat jo ajatella elämää eteen päin, mutta muista tosiaan myös antaa itsellesi aikaa toipua ja ole armollinen itseäsi kohtaan. Työttömyys on tosi ikävä juttu, mutta tällä hetkellä valitettavasti monen nuoren, korkeakoulutetun ihmisen ongelma. Varmasti se työpaikkakin vielä jossain vaiheessa löytyy, kun on avoin mahdollisuuksille ja jaksaa rustata hakemuksia. Sen enempää asian eteen ei kuitenkaan voi tehdä, joten ihan kamalaa stressiä siitä ei kannata ottaa!

    Näytät muuten tosi kivalta näissä kuvissa, erityisesti tuo hame on nätti. :)

    Tsemppiä loppukevääseen ja kesään! Olet kaunis ja vahva nainen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tällä viikolla olenkinottanut rennosti ja sama meno jatkuu koko vappuhäslinkien ylikin. Huomenna vietän yhden ystävän kanssa laatuaikaa. Käydään syömässä ja iltaa istumaan hänen luokseen. Kunnon tyttöjeni ilta siis :)

      Tsemppiä sinunkin kevääseen ja kesäänkin ja niiden tuomiin haasteisiin :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni