Päivän asuTänään tuli pitkästä aikaa otettua muutama asukuva ennen kuin lähdin kirppikselle pyörimään. Minulla oli myös bad hair day, joten hattukin pääsi kuvaan mukaan. On sitä kyllä muutenkin kiva pitää päässä näin kesäaikaan...

Ensimmäisessä kuvassa ollaan sit vähän vakavia. Seuraavissa rentoudutaan ;)


Rakensin asuni Kuopiosta ostetun valkoisen tunikan ympärille ja mielestäni onnistuin saamaan aikaan aika kiva kokonaisuuden. Tuo tunika on siis ostettu Kuopion Matkuksen New Yorkerista, ja ihastuin siihen täyttä päätä heti sen nähtyäni. Valittavana oli tuollainen valkoinen, ja sitten sellainen armyn vihreä, ja koska olen pitkään etsinyt valkoista hippimäistä kesäpaitaa valitsin ostettavakseni tuon valkoisen version.


Tunika on todella pehmeä, mukava ja vilpoisa päällä. Tosin tänään jouduin heittämään päälle vielä farkkutakin kun kesän lämpö ei ole ihan vielä saavuttanut Joensuuta.  Yksi asia minkä myös huomaan näitä kuvia katsoessani on se kuinka hyvin tuon tunikan malli käy vartalollein :) Kaikki on siis kohdillaan.

Asun muita osasia ovat citymarketista ostetut pallolegginssit, ja kirpparilta keväällä löytämäni violetti hame. Hattu on myös kirpparilöytö parin vuoden takaa. Mitäs pidätte asusta? Näissä vaatteissa kiersin päivällä kirpparit, ja illemmalla kävimme ystäväni kanssa kahvilla kaupungilla. Asu sopi molempiin tilanteisiin hyvin.

Tällä hetkellä istun kirjoittelemassa tätä juttua eräs tämänpäivän kirpparilöytö päälleni. Vaate on sellainen jonkalaisia ei päälläni useni nähdä ja saa nähdä kehtaanko sitä päälle pukeakaan. Toivottovasti kehtaa, on se kuitenkin aika kiva. Ei siitä kuitenkaan nyt enempää. Pitäisi tässä vaihtaa yöpuku päälle, pestä hampaat ja naama ja mennä nukkumaan.

Palaillaan.

Kommentit

  1. Heh, hauska tuo ensimmäinen kuva. :D Tosi kiva tunika, sopii sinulle erittäin hyvin! Hauskaa viikonloppua. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Faktoja x 10