Kesäkuulumisia


Kesä on alkanut vaikka tällä hetkellä ulkona vallitseva sää ei oikein siltä näytä. Aivan kesäkuun alussa, koulujen loppumisen aikaan oli monta kaunista ja lämmintä päivää mutta sen jälkeen on ollut vähän liian viileää. Tälläkin hetkellä sataa vettä, ja se vie kyllä fiilistä. Onneksi arkistoista löytyi kuitenkin pari kesäistä kuvaa sieltä lämpimämmältä ajalta. ;) 


Niiden siivittäminä ajattelin tulla kirjoittamaan tänne vähän yleisiä kuulumisia. Mitä olen tehnyt viime aikoina ja sen sellaista. Kesän ensimmäiset mansikat maistelin jo aikoja sitten, tosin ne olivat Hollannista. Suomalaisia mansikoita ei juuri ole vielä ollut tarjolla, tai jos on niin hinnat niillä ovat tähtiteteelliset. Ei siitä kuitenkaan enempää.

Viime viikolla olin ystäväni luona Kuopiossa, ja päivät kuluivat lähinnä shoppaillessa ja höpötellesssä. Kävimme me lauantaina vähän ulkonakin, ja ilta oli oikein mukava. En enää nykyään ole niin innoissani tanssimaan menosta kuin nuorempana mutta kyllä tanssijalkaakin välillä silti vipattaa, ja oli mukava päästä päästelemään hieman höyryjä tanssilattialle, hyvässä seurassa tietenkin :D


Sunnuntaina tulin sitten takaisin kotiin, ja kotona on ollut hieman tylsää. Tosin eilen oli ihan jännät paikat kun kävin haastattelussa. Hain siis ohjausalan maisteriohjelmaan tämän kevään haussa, ihan tänne Itä-Suomen yiopistoon (vastahan pääsin sieltä pois :D ). Eli hain siis opinto-ohjaajan koulutukseen ja pääsin läpi kirjallisesta kokeesta. Ja sen myötä minulla oli eilen haastattelu. En osaa oikein sanoa menikö se hyvin vai ei. Täytyy siis vain odotella tuloksia, jotka tulevat heinäkuussa mikäli käsitin oikein. Jännitettävää siis riittää.

Tänään meillä oli siivouspäivä, ja käväisin myös kirjastossa. Silti koko päivän on ollut vähän mälsä fiilis, mitä ulkona vallitseva kaatosade ei juuri piristä. Jospa huomisesta tulisi kuitenkin parempi päivä. Aion käydä aamupäivällä kirppiksellä. Iltapäivällä tapaan sitten ystäväni ja menemme ehkä Jokiasemalle istumaan, jos ei sada taas vettä. 

Nyt syön iltapalaksi vesimelonia, ja sitten voisi olla aika painua petiin joko lukemaan tai nukkumaan. Palaillaan taas joskus ;)


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni