Ei pöllömpää


Ei pöllömpää elämää vaikka välillä ketuttaakin, ja ylipainoni tuntuu ylitsepääsemättömän vaikealta ja häpeälliseltäkin asialta. Silti ei ole pöllömpää laittaa välillä asukuvia blogiin, koska jotkin asut ovat kivoja läskeistä huolimatta, ja olokin on melkein nätti.

Ei ole myöskään pöllömpää hullutella välillä asuissa tai asukuvissa. Pöllömpää ei ole myöskään se millaiseksi hiusvärini on alkanut haalistua. Minulle ehkä käy vaalemmat sävyt paremmin kuin hirmut tummat. Tukkaan siis.

Pöllömmäksi ei osoitautunut pieni reissuni alennusmyynteihin tänään juuri tuossa asussa. Löysin mielestäni todella hyvät housut todella halpaan hintaan. Kauan kaipaamiani xl-sukkahousutuotteitakin löysin pitkästä aikaa, siis sellaisia joiden tiedän mahtuvan minulle. Eli ei tosiaan pöllömpää.

Niin kuin asuni, joka oli sitten hyvinkin pöllöisä :D                             Pöllöteeppari: Ginatricot, lahjaksi saatu
                             Toppi alla: Junarose, Secondhand
                             Housut: H&M


Niin ja ne läskit. Kyllähän nä lähtee joskus poiskin kun vain parhaansa yrittää. Uskokaa pois, minä kyllä yritän. Aina se ei ole helppoa. Tulee isojakin repsahduksia ja välillä kilot, jotka saa hävitettyä palaavat korkojen kera. Silti pitää vain yrittää, sillä jonain päivänä repsahdukset vähenevät ja se mitä haluaa saavuttaa tapahtuu. Pitää vain antaa itselleen aikaa, ja olla myös armollinen. Paino kun ei kuitenkaan määritä kertään ihmisenä, se on vain luku. Sitäpaitsi sitä voi olla kaunis hieman runsaamapanakin. Kaikenkokoiset naiset ovat omalla tavallaan kauniita. Kauneushan on aina katsojan silmässä. 

Minä lupaan yrittää laihtua mutta lupaan yrittää olla myös armollinen itselleni. Armollinen siten, että olen hyvä ja arvokas myös tälläisenä ja tämän kokoisena, vaikka välillä siltä ei tunnukaan.

Höh, menipäs syvälliseksi vaikka piti tulla vain postaamaan tästä pöllöisästä asusta, ja ei pöllömmästä ale-shoppailu reissusta <3 No, tajunnanvirta on paras virta ;)

Olkaa armollisia itsellenne, ja nauttikaa kesästä jahka se kohta kunnolla alkaa.

Kommentit

 1. Ihanasti kirjoitettu. <3 Ja tosi söpö tuo pöllöpaita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Se on kyllä, pöllöjutut on sydäntä lähellä niin senkin takia tykkään siitä tosi paljo <3

   Poista
 2. Ihana kirjoitus ja ihanat vaatteet ♡

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Faktoja x 10

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8