"Grab life of it´s discoballs"Tästä ei voi tulla kuin aivan järkyttävän hyvä viikko. Tai niin olen ainakin päättänyt ;) On aika ottaa elämää diskopalloista kiinni (lause jonka kuulin katsoessani Netflixistä Drop Dead Diva - nimistä sarjaa). Parhaiten se onnistuu muuttamalla negatiiviset ajatukset positiivisiksi, ja samalla tavalla tehdä negatiivisesta energiasta positiivista energiaa. Jep!

Tänään alkoi Doctor Whon uusi kausi näkymään ylellä, ja ensimmäinen jakso oli ainakin todella mahtava. Perjantaina on luvassa se mitä olen odottanut heinäkuusta asti kuin kuuta nousevaa; Poets o the Fallin keikka. Kyseinen bändi on ollut yksi lemppareistani jo vuodesta 2006 saakka, ja viimein pääsen heidän keikalleen. Näillä näkymin näyttää siltä, että eräs parhaimmista ystävistäni olisi tulossa sinne seurakseni, ja samalla myös viikonlopuksi kylään tänne. 

Äsken kirjoitin yhden jutun, jonka kirjoittamista olen vältellyt jo pari viikkoa, ja tällä viikolla se lähtee eteenpäin. Lisäksi aion tällä viikolla tehdä pari työhakemusta. Käännän elämän väkisin vähän iloisempaan suuntaan ja toivon, että stressaaminen ja jossittelu sekä tulevaisuuden pelko hieman hälvenee. Yritän pitää itseäni kiireisenä. 

Huomenna aion eestyä viimein ostamaan postimerkkejä,että saan erään kirjeen lähetettyä jonka olen kirjoittanut jo monta viikkoa sitten. Joskus yksinkertaisetkin asiat tuntuvat vaikeilta tehdä ja suunnilleen vuoren korkuisten esteiden takana sijaitsevilta. Tällä viikolla on kuitenkin  aika tehdä niitä yksinkertaisia asioita niin paljon kuin vaan saan aikaiseksi.

Eipä tässä nyt tällä kertaa muuta. Anteeksi jos punainen lanka hieman puuttuu tästä tekstistä. Tajunnanvirran kirjoitteminen on aina riskialtista. Nyt kuitenkin tuntui siltä, että oli pakko päästä kirjoittamaan hieman päänsisäisiä höyryhä ulos. Olen nähnyt aika jänniä uniakin viime aikoina. Pitäisiköhän alkaa pitämään unipäiväkirjaa :D No nyt aloin taas rönsyilemään, parasta julkaista koko paska ennen kuin olen saanut aikaan kilometrin verran tekstiä. Palaillaan astioille toivottavasti vielä uudestaan tämän viikon aikana.

Oikein ihanaa alkanutta viikkoa teille kaikille <3

Kommentit

  1. Hyvä sinä! Kuulostaa kyllä mukavalta viikolta. :) Hauskaa keikkaa perjantaina, toivottavasti myös se lähettämäni paketti tulee pian perille. ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Faktoja x 10