Ideoita


Olen keksinyt idean, en mitään originellia ideaa, mutta idean yhtä kaikki. Olen nimittäin pitkään miettinyt, että minun pitäisi elvyttää kirjoitusharrastukseni jälleen henkiin. En vain ole tiennyt mistä aloittaa. Eilen keksin sen. Alan ihan ensimmäiseksi kehittelemään henkilöhahmoja. Aion kehittää heille persoonallisuudet, menneisyyden; kaiken. :)

Kirjoittamisen lisäksi sail muitakin ideoita. Ajattelin alkaa askartelemaan itselleni unelmataulua seinälle. Täytyy vain ostaa iso värikäs kartonki, ja alkaa keräämään siihen erilaisia kuvia. Neulomaankin olen ajatellut taas alkaa, kun vain saisin lankoja ostettua. Olen ollut niin pitkään jokseenkin apaattinen, en masentunut, mutta jotenkin passiivinen niin pitkään. Nyt olen päättänyt alkaa taas harrastamaan ja tekemään asioita. Tarvitsen jotain vastapainoa opiskelulle.

Vaan nyt pitää mennä, ajateltiin katsoa elokuva. Palaillaan taas astioille sitten joskus. Viikonlopuksi menen äidin luo, joten postailuun tulee tauko pariksi päiväksi.

Kommentit

  1. Mäkin joskus keksin kuvitteellisia henkilöitä, niille ammatit, perheet, harrastukset, ulkonäön ja kaiken muun! Ei saa kertoa kellekkään, saatan vaikuttaa hullulta.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on vaan hyvää mielikuvituksen käyttöä ;) Mut ei kerrota eteenpäin ;D Miun kohalla on jo myöhäistä hulluutta salailla :D
      Ja kiitos kommentista, oli ensimmäinen tähän blogiin ;)

      Poista
  2. Kiitos kommentista tonne vanhan blogin puolelle ja uuteen lukijaks liittymisestä :)
    Kuulin muuten, ettei tuon salaisen blogin päivittymisestä tuu samalla tavalla ilmotusta lukupaneeliin (vai mikä se ny on?). Lukijoiden täytyy kai sit ite vaan muistaa käydä kattomassa siellä.
    Mut jos on liikaa vaivaa niin voin kyl tulla ilmottelemaan tänne sun blogiinkin aina kun päivitellään? :)

    Sait mutkin inspiroitumaan kirjottamisesta! Yleensä oon alottanu aiheesta ja sit vast hahmoista, mut hei hyvä idea!

    VastaaPoista
  3. Ei oo liikaa vaivaa :) Joo, hahmoista on ihan hyvä välillä aloitella. Miun etenkin kun miulla on tuo kirjoittamisharrastus ollu vähän jäissä pari vuotta, niin pitää alotella jostain ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni