Syksyllä tapahtunutta


Tänään alkoi lokakuun viimeinen kokonainen viikko. Koko syksy on kulunut tähän mennessä järjettömän nopeasti. Itsehän tulin Seinäjoelta kotiin silloin elokuun lopussa. Syyskuun alku häämötti jo. Sen jälkeen on tapahtunut vaikka mitä. Täytin 30-vuotta, ja juhlin sitä kahtena peräkkäisenä viikonloppuna. Ensin kavereiden kanssa remuten ja sitten sukulaisten kakkukahveilla, joilla olivat myös tuoreimman kummityttöni perhe.


Ensimmäisissä juhlissa oli meiningit kohdillaan ja päivänsankarilla lahjaksi juuri samana päivänä saatu oma fiini lasi. Kuvia ei tullut hirveästi otettua mutta muutama pärstäkuva minusta itsestäni löytyy. Lahjaksi sain paljon kivoja juttuja, joista esillä tämä Timolta saamani Wonder Woman. Tulin kuulemma siitä Timolle mieleen.


Itse ostin synttärilahjaksi itselleni tuollaisen Doctor Who -aiheisen Tardis-mekon, joka ehti tulla vasta ennen sukulaissynttäreitä. Kuva otettu pari päivää ennen kyseisiä kekkereitä. :D Joskus kun hovikouvaaja ehtii on tarkoitus ottaa parempia kuvia minusta tuo mekko päällä. Se on iiiiiiihana. 


Syyskuun viimeisillä viikoilla ulkoilin myös paljon ja tulin ottaneeksi joitain hienoja otoksia metsässä. Sillä viikolla, joilla nämä kuvat on otettu oli ehkä syyskuun kaunein viikko. Ilma oli raikas ja syksyinen mutta ei ollut vielä yhtään liian kylmä.




Vietimme erään kaverini kanssa aikaa myös juurikin tuon viikon lopussa. Taisi olla juuri syyskuun viimeinen päivä kyseessä. Kävimme sellaisessa pubissa istumassa, missä emme ennen olleet käyneet. Sitten menimme meille litkimään viiniä, ja syömään pitsaa Netflixin äärellä. Yritettiin katsoa kauhuleffoja mutta siitä ei oikein tullut mitään yleisen levottomuuden takia, joten vaihdoimme RuPaulin Dragraceen :D

Yritin pukeutua vähän gootimmin. Älkää kysykö miksi. Onnistuin..eh..jotenkin. Kuvamateriaalia ei oikein ole mutta noissa kuvissa näkyy ainakin hieman tuota mustanpuhuvaa Alice in Wonderland-toppia, jonka löysin eräällä kirppisreissulla.



Lokakuussa olen piirtänyt paljon noitia. Osallistun 31Witches piirustushaasteeseen, jossa jokaiselle päivälle on oma noitansa. Alla kaksi tämnhetkistä lempparia niistä. Kunhan koko haaste on ohi teen koosteen tuotoksista tänne blogiin, niin näen ehkä miten olen kehittynyt :D



Viime perjantaina kokeilin vähän epätyypillisempää asua minulle. Ja pidin kyllä kovasti siitä. Tapasimme Timon kanssa todella terveellisellä (NOT) lounaalla Hesburgerissa. Sen jälkeen minä kävin pussilakanaostoksilla. Kerrankin ostin siis jotain järkevää :D


Olen ollut nyt innoissani kirjoittamisesta, piirtämisestä ja bullet journalin kanssa puuhailusta. Näistä jutuista on tulossa tulevaisuudessa blogiin enemmänkin postauksia. Kirjoituskurssin satoahan täällä on jo ollut ja aion julkaista lisää tekstejäni aina välillä. Bullet Journalista kirjoittelen enemmän sitten marraskuussa. Olen tilannut ensivuodelle jo uuden journalin, joten aion käyttää vanhan loppuun nyt marraskuun ja joulukuun aikana. Olen kyllä aika malttamaton, joten ties vaikka alan jo suunnittelemaan ensivuoden bujoa kunhan tilaamani pistesivuinen Moleskine saapuu. Tilasin samalla myös uusia tusseja. 

Ainiin. Otin muuten viimein ne korvanreiät. En malta odottaa, että pääsen käyttämään erilaisia hienoja korviksia. Toistaiseksi on vain pidettävä vain näitä harjoituskorviksia korvissa. 

Huomenna lähden pienelle syys"loma"reissulle siskon ja siskontytön kanssa. Tänään olisi vielä paljon tekemistä, joten taidan pikkuhiljaa häipyä tästä takavasemmalle tekemään hommia. Palaillaa asiaan!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni