Vielä vähän kesästä (ja sitten ollaan jo nykyhetkessä)Kolmas osa meikäläisen kesästä piti kirjoittaa jo aikoja sitten mutta ei ole ollut inspistä. Koska kesän loppu elokuun yhdeksännestä päivästä lähtien oli aika plääh. Kaaduin meinaan työmatkalla sepelin päälle, sain elämäni isoimmat polvihaaverin ja vietin lopputyörupeaman sairaslomalla hoitaen polvea, johon tuli peräti neljä tikkiä. Yllä kuva toveri haavasta ilkeimmillään, ja sen alla kuva lapusta, jollaisia pitelin sitten aikani siinä suojana. Nimesin haavan Tikki-Ykäksi, jonka jälkeen siitä tuli Rupi-Ykä ja tällä hetkellä se on Arpi-ykä. Sellainen oli siis kesäni päätössumma.

Palasin kotiin elokuun viimeisellä viikolla. Syyskuun alussa kävin siskojen kanssa kylpyläreissulla featuring siskontyttö ja heti seuraavaksi Helsingissä anopin kera. Siitä lähtien olen vietellyt aikaa kotona. Hakenut töitä, käynyt ammatinvalinnan ohjauksessa sekä opiskellut Saksaan kansalaisopistossa. Olen myös lukenut paljon kirjoja.

Nyt ollaan menossa jo lokakuun viimeisessä perjantaissa. Ensi maanantaina meillä alkaa kahden viikon mittainen viemäriremppa, jonka aikana ei saa laskea vettä viemäreihin ollenkaan, joten sunnuntaina matkaamme evakkoon Timon vanhempien luo. Tänään teen pitsaa, siivoan ja luen kirjaa viinin kera.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Faktoja x 10