Vaatteista: Kunnon kengät liukkailla lenkkeilyyn

 Alkaa olla taas se aika vuodesta, kun lenkkeily itsessään muuttuu melkein extreme-urheilulajiksi tuolla ulkona. Peilikirkkaat kadut ja tiet eivät paljon jäisyydellään kannusta kävelemään. Ainakaan silloin kun kenkävarustelu ei ole aivan kunnossa.

Mietin eilen Facebookissa, miten saisin lisättyä liikuntaa elämääni tänä aikana ja sain paljon kommentteja puoltamaan nastapohjaisten kenkien, tai nastapohjien hankkimista. Asia tuli puheeksi miehenkin kanssa. Joten  tänään sitten marssimme urheiluvaatteita myyvään liikkeeseen ostamaan molemmille omat popot taisteluun liukkautta vastaan.


Valitsimme kokeiltavaksi ja lopulta myös ostettavaksi Icebugit, joita  on kuultu kehuttavan paljon. Liikkeessä kokeillessa kengät tuntuivat ihan hyviltä mutta tositoimiin ne eivät ole vielä päässeet. Viikonlopun aikana otetaan kyllä varmasti ne testiin. On ihana päästä lenkkeilemään pitkästä aikaa.


Itse valitsin tietenkin kenkäni naisellisen värisillä yksityiskohdilla , koska olen välillä todellinen prinsessa. Tai ainakin osaan esittää sellaista :D Näemmä myös ulkoilukenkien suhteen. Sekä minulla, että miehellä on vedenkestävät mallit ja väriä, ja tietysti kokoa lukuun ottamatta, aika samannäköiset kengät. Hänellä yllättäen ihan perusmustat.

Tämä taitaa olla kyllä järkevin vaate- tai asusteostos, joka on tullut ikinä tehtyä. Olettaen, että kengät tulevat osoittautumaan käytössä hyväksi sijoitukseksi. Kiitos miehelle sponssauksesta! ;)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni