Kesäinen kiire

Tuli sitten vietettyä viikonloppu mökillä. Perjantaina oli kaunis ilma ja oli kivaa lukea tenttiin laiturilla mutta sitten lauantai ja sunnuntai oli aika sateista aikaa. Sunnuntaina tuli myös käytyä siskotytön rippijuhlissa. Onnistuneet juhlat olivat muuten mutta se kaatosade hieman pilasi tunnelmaa. Ruusjakaan ei voinut kirkon pihalla perinteisesti ojentaa. Hyvät juhlat niistä sitten lopulta tuli mutta vain hieman sisäpainotteiset ;)

Eilen olin vielä äipän luona, ja värjäsin hiuksia ekaa kertaa ihan ite. Tämän mahdollisti uudenlainen helposti levitettävä mousseväri. Helposti sen sainkin levitettyä mutta tulos oli silti erilainen kuin mitä odotin. Piti tulla punertavan ruskeaa, ruskean punertavaa mutta tulikinpuneravan violetin rusehtavaa, melkein mustaa. :D En tiedä mikä meni pieleen mutta oikeastaan väri on aika kiva. Hieman erilainen kuin mitä yleensä olen tehyt. Niin ja eiköhän tuo vielä pesujen sun muiden jälkeen vaalene. :D Kuvankin otin, tosin en saa sitä nyt koneelle kun kamerasta meni taas akku. Tai siis ladattavat patterit siinä on mutta niissä pysyy virta hirveän huonosti. Pitää latailla heidät taas, niin eiköhän sitä sitten saa tukkaväristä demonstraatiokuvaakin :D

Tänään tulin takaisin Joensuuhun, kun huomenna on tentti. Torstaina menen sitten maalle takaisin juhannuksen viettoon. Reisuulissuna siis tässä olen. Juhannuksen jälkeen oleilen varmaan vielä muutaman päivän äidin seurana ennen kuin sitten loppuviikosta palaan Joensuuhun.

Niin, piti vielä kirjoittaa, että kävin jo ale-löytöjä tekemässä. Lindexillä ja H&M:llä oli jo viime viikolla alennustuotteita. Tuli ostettua uusi mekko heinäkuussa oleviin häihin (saisi istua vaan vähän paremmin, vatsan pienennys yritys aloitettava juhannuksen jälkeen) ja sitten kahdet shortsit kun kympillä sai parin. Toisista on jo asukuvakin kameralla mutta sen saa myös vasta sitten ulos, kun kamerassa on taas virtaa.

Sellaista. Nyt pitää ripustaa pyykit ja lukea vähän huomiseen tenttiin. Sitten sitä kai pitää nukkumaankin joutua. ;)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Faktoja x 10