Suunnanhakua



Minua ahdistaa kirjoittaa tänne ilman yhtään kuvaa, joten piti laittaa tuo vanha nallekuva tämän postauksen alkuun. Otin tuon kuvan joskus loppukesästä viime kesänä. Se oli tivolipalkinotni narunvedosta. Nykyäänhän nallukalla on aivan eri koti kun minulla. Tulin antaneeksi sen siskontytölleni, jolla se taitaa olla tarharepussa koristeena, ainakin oli viimeksi kun näin siitä vilauksen :) Söpö se on, ja välillä harmittaa että annoin sen pois. Toisaalta on hyvä tietää että se ilahdutti pientä piepanaa, ja on saanut hyvän kodin :D

Se nallesta. Oikeastihan minulla oli jotain aivan muuta sormienpäissä, kun aloin tätä postausta kirjoittamaan. Nythän se ajatus on tietenkin jo ehtinyt nallehuuruissa kadota. :D No, eiköhän se jonkinlainen asiantynkä saada tähänkin tarinaan, kunhan vähän aikaa antaa sormien viilettää näppäimistöllä. 

Niin, olen tosiaan pitänut tätä blogia hieman jäissä, koska en oikein tiedä mikä tämän tarkoitus on. Ei tämä ainakaan mikään yleisömenestys ole, joten luultavasti voin kirjoitella tänne ihan mitä vain mieleen juolahtaa. En ole vieläkään päässyt ymmärrykseen millainen blogi tämä oikeastaan on. Sanoisinko, että aikamoinen sekametelisoppa, jos ei muuta : D

Tavoitelistaa tälle vuodelle olen miettinyt enimmäkseen pääni sisällä. Aion tosiaan n etännekin kirjata, jahka saan ajatukseni järjestykseen. Tarkoitus on siis vain asettaa tavoitteita, ei mitään uudenvuodenlupauksia, joista on pakko pitää kiinni. Ei, vaan tavoitteita, jotka joko täyttyvät tai eivät. Ainakin osa täyttyy, osa ehkä ei. Se on vaan normaalia. Paineita en kuitenkaan aio heidän täyttämisestään ottaa. Lista on siis tännekin näkyviin tulossa jossain vaiheessa.

Asukuvisa en oikein tiedä. Olen taas siinä painossa mistä pari vuotta sitten aloitin pudottamisurakkani, joten en oikein nauti kuvista, joista joudun ylimääräisiä kilojani katselemaan. En tiedä, ehkä joskus vielä kehtaan laittaa kuvia itsestäni jälleen. Sitä odotellessa. 

Lopuksi vielä tilannepäivutystä elämästäni. Elän nyt opetusharjoittelujaksojen väliaikaa. Soveltava harkka on ollut jo reilun viikon ohi, ja pari viikkoa on seuraavaan harjoitteluun. Eli tässä on aika hoidella muita asioita. Viime viikko meni laiskotellassa. Sain luettua kolme kirjaa, pelasin paljon Sims3sta (kyllä, olen koukussa), ja nukuin myös päiväunia. Tällä viikolla olisi tarkoitus ryhdistäytyä. Tänään siivotaan kämppää, ja loppuviikolle on luvassa opiskelua. 

Ehkä mietin myös niitä tavoitteita....siihen asti blogihiljaisuutta. ;) Smell you later!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni