Kevään koitoksesta

Ei ole kovin hyvin tämä blogin aktiivisempi päivittely lähtenyt käyntiin. Pari viime viikkoa on tullut kyllä otettua enemmän tai vähemmän rennosti. Luulisin kuitenkin, että ihan hyvästä syystä. Tuntui että tarvitsin tuossa hieman rentoutumista ja lepoa opetusharjoitteluiden välissä. Etenkin kun tähän kevään harjottelun oheen olisi tulossa liuta muitakin opintoja. (jotain nyt ainakin).

Syventävä (ja viimeinen) opetusharjoittelu siis alkoi tänään. Perinteiden mukaisesti olen sekaisin kuin seinäkello vielä tässä vaiheessa, kun infoa on kaadettu päänuppiin oikein kaatamalla eivätkä sävelet tosiaan ole selkeät vielä oikein minkään suhteen. Vaan jospa se siitä...

Positiivista on, että saatan (varmaan pääsenkin) päästä opettamaan lukion kakkoskurssia, joka on aina ollut miun alltimefavourite vaikka en sitä ol,kaan vielä koskaan opettanut, mutta aiheet on lähellä sydäntä ja niin edespäin. Se on kivaa. Muut harjoittelun suhteen ei sitten vielä olekaan oikein päähäni rekisteröitynyt kun tuo huimaava mahdollisuus ;)

Mutta anyway...harjottelu alussa, ja olen väsynyt jo nyt. Se on taas positiivista että minusta tuntuu, että se motivaatiokin tässä alkaa jälleen heräillä, se kun oli viime viikolla vielä hakusessa. Tämäkin tilanne saattaa vielä muuttua.

Jokatapauksessa odotan harjoittelua vähän kaksisuuntaisin tuntein. Toisaalta innoissani ja toisaalta kauhuissani. Vaan eiköhän siitä aina jotenkin selviä. Tänä vuonna koko ruljanssiin kuuluu myös Scifestiin osallistuminen. (tiedemessut koululaisille Joensuussa) Tarkemmin ottaen sinne pitäis mennä pitämään pajaa muiden aineenopeopiskelijoiden kanssa. Meidät jaetaan siis sekaryhmiin, joissa ne pajat pitää suunnitella ja toteuttaa.

Sitten tässä harkassa on myös mm. meidän hissan opiskelijoiden vuoro pitää aamunavaukset. Se jos mikä hirvittää kaikista eniten. : D (en kestä omaa ääntäni nauhotettuna tulevana, tai radion/mikkien kautta, whatever..)

Tuommosta mukavaa muun muassa, jossa sitten tämä kevät menee. Saa nähdä vieläkö tunnen ammativalintani järkeväksi tämän kevään jälkeen ;)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Faktoja x 10