Samat housut, kaksi eri asua


Heipä hei. Viime viikonloppuna tulin lauantaina kokeilleeksi kahta eri asu vaihtoehtoa, joista molemmat rakentuivat samojen housujen ympärille. Aluksi luulin, että ulkona olisi ollut kylmä, joten lähdin keskustaan päällystakki päällä. Palasin kuitenkin euron kirppiksellä käymisen jälkeen käymään kotona, sillä halusin tuoda ostokseni kotiin, ja vaihtaa samalla kevyempä ylle. Samalla oli tarkoitus napata reppu mukaan, kun tajusin että tarvitsin sitä kauppaostosten raahaamiseen kotiin. Samall vaihdoin myös vähän keveämmät vaatteet, jotta vaatetukseni vastaisi säätyyppiä enemmän kuin musta puolihihainen paita ja ulkotakki sen kanssa. :D Samalla tulin kokeilleeksi kahta ei asuvaihtoehtoa niiden uusien housujeni kaveriksi.

Alla olevassa kuvassa näette ensimmäisen. Citymarketin housut ovat tässä yhdistettynä mustaan JC:n paitaan ja värikkääseen pöllökoruun, joka on peräisin Jim&Jilliltä, ja on yksi viime kesän aleostoksistani.
Miltäs tämä asu näyttää? Itse oli melko tyytyväinen. Jostain syystä en kuitenkaan halunnut lähteä mustalla paidallakaan ilman takkia ulos. Kokeilin sitten muutamaa paitaa kaapistani, enk tuntunut olevan tyytväinen yhteenkään, kunne päälle sattui seuraavissa kuvissa esiintyvä kombo.

Tässä yhdistin housuihin Mangosta eräältä Helsingin reissulta ostetut t-paaidan, johon siis tuo musta pitsiruusuke kuuluu, sekä tuoreeltaan lauantaina kirppikseltä löytyneen Kapphalin kauluspuseron, jonka jätin auki. Pukeutumishetkellä tämä asu tuntui minusta erittäin hyvältä mutta sittemmin verratessani tätä tuohon aiempaan tuon mustan paidan kanssa, ei se näytäkään niin hyvältä.
Mitäs mieltä siellä ruudun takana ollaan? Kumpi on parempi asu? Tänään päälläni oli asu, joka toimi mielestäni paremmin kuin kumpikaan näistä. Siitä tosin on vain peilin kautta otettu kuva olemassa. Voi olla että jokin päivä tällä viikolla sekin kuva pääsee tänne blogin puolelle. Minulla olisi koneellani myös kuvia tämän kevään kosmetikkahankinnoistani, joten tehnen tällä viikolla myös pienen meikkipostauksen. Nyt minun on kuitenkin jatkettava gradun parissa pakertamista. Vielä olisi paljon kirjoitettavaa ennen huomista tapaamista ohjaajan kanssa. :)

Kommentit

  1. Tykkään ylemmästä enemmän. Lähinnä siksi, että kaulakoru on niin ihana. Mutta kumpikin ovat kauniita! <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Pöllökoru on ihana, ja misya se sopii hyvin yhteen noiden housujen kanssa. Tänäänkin pidin pöllökorua niiden kanssa. :) Tosin eri paidalla ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Faktoja x 10

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8