Tarpeellista tavaraa



Kävinpä perjantaina pitkästä aikaa shoppailemassa ihan normikaupoilla, tosin oli tarjoushulinat ja alannuksia melkein joka paikassa, joten liikaa en päässyt köyhtymään. Ostinpa sitäpaitsi enimmäkseen tarpeellisia, ja jo jonkun aikaa harkittuja asioita. Pääasiallien tarkoitukseni oli löytää uudet kengät, ja sen tein. Minulla kun on ollut jalkaongelmia tässä alkusysksystä ja tarvitsin tukevammat ja kaikin puolin paremmat peruskengät.

Matkani vei kenkämekkaan, jossa oli loppuunmyynti alennuksia, ja muutenkin tarjouskenkiä. Löysin hyväntuntuiset ja mikä parempaa myös omaa silmääni miellyttävät kengät melko nopeasti. Ne ovat mustat, ne ovat käytännölliset ja niissä on jokin hauska juju. Aika täydellinen ostos siis ;)



Kuten kuvasta näette ne ovat tennarimallia mutta ne ovat kuitenkin senverran siistit kengät, että ne käyvät tilanteeseen kuin tilanteeseen. Itse olen aivan rakastunut niihin, ja rakastan etenkin noita solkia, jotka menevät kengän nauhojen yli. Ne ovat koristus, josta minä tykkään. :) Rakkasukengät!<3 Eilen testasin niitä jalassani ja niillä oli myös mukava kävellä. En saanut edes yhteeän rakkoa. :D Kengät muuten maksoivat vain 15 euroa (alkuperäinen hinta muistaakseni 44.95 :)


Kenkäostosten jälkeen suuntasin sitten h&m:lle, josta löysin aletuotteita katsellessani uuden keskikokoisen meikkilaukun, jota olen etsiskellyt jo pidemmän aikaa. Tämä ostos maksoi kolme euroa. Lisäksi nappasin myös euron maksaneen huulikiillon matkaani. Sellaista olen myös etsinyt jo jonkin aikaa, ja mielellään melko halvalla ;) Pienen testailun jälkeen huulikiilto vaikuttaa melko hyvältä. Paremmin tiedän sitten kun käyttelen sitä hieman lisää. 



Viimeisenä kävin pyörimässä Sokoksen etupäivillä ja ostin myös sieltä tarpeellisia asioita. Tavallista huulirasvaa kahden pakkauksen (toinen huulirasvoista on jo käytössä). Siinä suhteessa Labellon sininen classic-huulirasva on aina ollut lempparini. Lisäksi ostin vanulappuja, ja hiuslakkaa, joka on alkanut olla vähissä. Otin kokeiluun Herbinan hajusteetonta sensitive-lakkaa, jossa on olevinaan hoitavan aineosana valkoista teetä, tiedäpäs siitä sitten. Saa nähdä osoittautuuko lakka hyväksi vai ei. Pitää ennen testailua käyttää viimeiset tipat entisistä lakoista ensin pois.


Sellaisia tarpeellisia ostoksia :) Mitäs pidätte? Onko kellään kokemuksia noista kosmetiikkatuotteista, joita ostelin? Olisi kiva kuulla mielipiteitänne niistä. Tähän loppuu tämä hömppä tällä kertaa, ensi kerralla postaan varmaan jostain aivan muusta.



Kommentit

  1. H&Mn huulikiillot on yllättävän hyviä :) Mulla on moonen monta! Mä itseasiassa näinkin sut sokkarilla :D En vaan viitsinyt tulla sanomaan moi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin tuo yksilö on vaikuttanut ihan hyvältä..ja se ainakin tuoksuu kivalle :) Vai että bongasit minut.. :D Siellä oli kyllä melkoinen ryysis silloin kun olin siellä...

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni