Jälleen eräs asuMenimme eilen Timon vanhempien kanssa lounaalle valmistumiseni kunniaksi Rossoon. :) Se oli samalla myös hyvä tekosyy jälleen laittautua. Näin tällä  hetkellä työttömän arjessa kun ei laittautumiseen ole hirvesti tilaisuuksia. Pitäisi omille sukulaisillekin järjestää edes jonkinlainen kahvittelu mutta meidän asunto on senverran pieni, että ahdasta tulisi. Ja asutaanhan me aika kaukana joidenkin näkökulmasta. Haluaisin kuitenkin, että Timokin voisi olla läsnä "tilaisuudessa" joten mitään muutakaan paikkaa on vaikea keksiä. Katsellaan. katsellaan. Toisaalta onhan minulla ollut ylppärit aikoinaan niin ehkä tämä maisteri-tapaus  voi jäädä vähäisemmälle panostukselle ihan hyvin. Vaan nyt minä lipesin aiheesta. Eilistä asuahan minun oli tarkoitus esitellä :D


Aloitetaan kuitenkin kuvalla, josta näette meikkini ja hiukseni tarkemmin. Ja tietenkin myös iki-ihanan pöllökoruni. ;) Jaksoin jopa väkertää kiharat ja tällä kertaa ne mielestäni onnistuivat melko hyvin. Niiden seuraksi tein itselleni mös vähän vahvemman rajauksen silmiin, ja laitoin lempparihuulipunaani.


Eilinen  mekkovalintani esiintyy nyt ensimmäistä kertaa blogissani vaikka ostin sen jo loppukesästä. Löysin sen kymmenellä eurolla S-Autletista, jollainen on täällä pienen s-marketin yhdeydessä ja vieressä. Siellä myydään S-kauppojen ylijäämätavaraa hieman halvempaan hintaan niin kuin outleteissä minun ymmärrykseni mukaan on tarkoituksena. Mekko on Gossip-mallistoa  ja melko hyvä sen malliston yksilö. Monet sen malliston vaatteet ovat hieman säkkimäisiä..no onhan tämäkin helmaltaan hieman säkki mutta omasta mielestäni tässä vaatteessa säkki on hyvin muodostettu ja tuntuu korostavan meikäläisenkin vartalon hyviä puolia ;)

Alla minulla on h&m:n raitatoppi ja jalassa siniset prismasta ostetut sukkahousut. Ne samat kuin tiistaisessa puvussanikin. Nyt ne vain ovat paremman valaistuksen takia melko oikean väristet näissä kuvissa ;)


Asusteona minulla oli joskus kirpparilta osatamani käsilaukku, ja rannekoru, jonka ostin Cubukselta tiistaina hintaan 1.45 :) Sininen ja musta sopii tässä asusta mielestäni erittäin hyvin yhteen ;)


Mitäs pidätte kokonaisuudesta?

Kommentit

  1. Tykkään tästä asusta! :)

    Sulle sopii tosi hyvin kiharat hiukset

    VastaaPoista
  2. Kun vaan jaksais aina väkertää nuo kiharat :D Siinä menee meinaan aikaa vaikka miulla onkin tosi helppokäyttönen kiharrin :) Kiva että asu miellyttää..viihdyin siinä aika hyvin. Taitaa olla totta se, että musta hoikentaa ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Faktoja x 10