Muumitunnelmissa


Kävin tänään ystäväni kanssa leffassa. Menimme katsomaan Muumit Rivieralla -elokuvaa. Asukin valikoitui sitten muumihengessä, ja kuviin saatiin  rekvisiittaa vanhasta kunnon muumipehmostani. :D


Oli ihan pakko laittaa tänään myös nuttura. Se on paras kampaus kun muumeja alkaa miettimään. Esikuvani Pikkumyyn vuoksi tietenkin. Tosin tyylini oli ehkä kuitenkin Mymmelimäisen naisellinen tänään. Elokuva oli todella hyvä, kauniisti piirretty, ja mikä parasta monessa kohdin sai nauraa. Melko uskollisesti leffan tapahtumat noudattivat kyseisen sarjakuvan kaavaa, mikä oli mukavaa. :) Suosittelen leffaa kyllä kaikille muumien ystäville.


Asu rakentui pitkälti yhden kirpparilöytöni ympärille. Halusin laittaa tuon sinisen hihattoman mekon mutta koska nyt on syksy, täytyi minun hieman kerrospukeutua. Alla on siis Veromodan pinkki kuviollinen peruspaita. H&M:n neule toimi extralämmittäjänä, ja jalassa oli siniset Prismasta ostetut sukkahousut. Kaulassa minulla oli ikivanhat rihkamahelmet, jotka on aikoinaan ostettu Prismasta Ylioppilasjuhliini, jotka olivat keväällä 2006.


Piti ottaa vielä tomera asentokin yhdessä kuvassa. :) Ärsyttää muuten hieman kun oikeasti ihanan siniset sukkahousuni näyttävät näissä kuvissa aivan mustilta. Ei voi mitään. Keinovalaistus ja vähän vaatimattomampi kamera tekevät välillä hieman kepposia.


Mitäs tykkäätte asusta? Aiotteko mennä katsomaan Muumit Rivieralla -elokuvan?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Faktoja x 10