Tammikuun suosikit


Ajattelin tänä vuonna toteuttaa joka kuukaden jälkeen kuukauden suosikit -postauksen. Olen yrittänyt tehdä tätä blogissani aiemmin mutta aina se on jostain syystä jäänyt kesken. Tänä vuonna kuitenkin uusi yirtys. Alunperin oli tarkoitus tehdä tämä jo eilen, kun oli tammikuun viimeinen päivä mutta onnistuin hävittämään kuvat kokonaan bittiavaruuteen, joten se sitten jäi. Oikeastaan tänään tulikin parempia kuvia kun aurinko paistoi, joten onni onnettomuudessa. 

Luultavasti kuukauden suosikit eivät aina tule olemaan aivan samoja asioita, siis samanlaisia asioita vaan aina vähän sen mukaan mitä on tullut kuukauden aikan tehtyä, ostettua, maistettua jne. :D Nyt kuitenkin asiaan.


Tammikuun lemppariostos on ehdottomasti lauantaina Lindexistä ostamani suloinen karhu-yöpaita <3 Se on niin suloinen. En ole kyllä ehtinyt sitä käyttämään vielä mutta luulen, että siitä tulee vielä lemppariyöpaituli.



Suosikkikoru taas on koko tammikuun ajan ollut tuo joululahjaksi saamani Poets of the Fall fanikoru Hopecatcher. Se on ollut oikeasti käytetyin koru asussa kuin asussa. Olipahan siis tosissaan mieluinen joululahja. Se on kyllä todella kiva. :)


Paras kosmetiikkatuote tammikuussa on ollut uusi puuterini eli alla oleva Lumenen Natural Code CC Color Correcting Shine & Redness Eliminator. Minulla kun on aika punoittavat kasvot, etenkin talvisin, niin päätin kokeilla sitten tätä. Voin kyllä sanoa, että tuote oikeasti toimii ja peittää punaisuutta hyvin.




Siinä on siis kaksi puolta. Toinen on tuollainen peruspuuterin värinen ja toinen on vaaleanvihreä, joka blendattuna tuolla vaalealla osalla peittää sitä punaisuutta. 


Seuraava lempijuttu menee aika randomiksi jo. Nimittäin tammikuussa minulla oli lempihedelmä, ja se oli ehdottomasti kiiwi. Aika monta tuollaista karvaista kaveria on tullut syötyä. :D En muutne kestä miten härskiltä tuo hedelmä näyttää :D


Paras uusi harrastus tammikuussa taas on ollut vesiväreillä maalaaminen mitä olisin toivonut saaneeni tehtyä enemmän. Jokaisella harrastuksella on kuitenkin alkunsa, ja tämä pääsi tammikuussa hyvin alkuun. :)


Paras sarja tammikuussa oli ehdottomasti jo Netflix-suosikki postauksessa mainittu Gotham. Harmillista vain että sitä on siellä vain yksi kausi. Haluan nähdä sitä lisää. Tykkäsin kyllä. Ben McKenzie on niin hyvä roolissaan James Gordonina. Ei olisi uskonut, koska oli tottunut häneen hieman erilaisessa sarjassa OC:n kautta :D Toinen suosikkihahmo Gothamissa oli Alfred, Bruce Waynen hovimestari ja huoltaja.


Paras kirja, mitä tammikuussa luin oli J.S Meresmaan Mifonki-sarjan neljäs osa Mifongin Kätkemä. Se tosin on vieläkin vähän kesken mutta aika pitkälle pääsin sen lukemisessa jo tammikuun aikana. 


Tässä olivat nyt tammikuun suosikkijutut? Mitäs tykkäsitte? Kiinnostaako teitä lukea tällainen postaus joka kuukaudesta?

Kommentit

  1. Miksipä ei jatkossakin tämmöisiä. Puuteri menee ostoslistalle, joten kiitos vinkistä ;)

    VastaaPoista
  2. Se on kyllä ollut ihan toimiva puuteri :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni