Asuja alkusyksystä


Silloin kun aloitin tämän blogin tein paljon postauksia, joissa pääosassa olivat asukuvat. Edelleenkin pukeutuminen kiinnostaa mutta asujen kuvaaminen tahtoo unohtua. Etenkin silloin kun alkaa olla pimeää. Tai silloin kun kuvat tulevat olemaan vain peilikuvia.

Ajattelin nyt kuitenkin julkaista muutamia peilin kautta tai muuten otettuja asukuvia. Nämä kuvat ovat kaikki elokuun lopulta ja syyskuun alusta.



Ensimmäisessä kuvassa minulla on pitkästä aikaa farkkutakki. Tilasin sen kesällä H&M:n nettikaupasta. Mustanvärinen oli tällä kertaa se eniten mieltä kiehtova. Jalassa on kesän aleista ostetut raitahousut Kapphalista ja paitana toimii Boohoo-merkkinen punainen öyhythihainen paita, jonka sain Timon siskolta. Asu näyttää aika mukavalta ja pääsee varmasti ensikesänä päälle. Nyt sille aolkaa olla jo liian kylmä.


Toisessa asussa olen yhdistänyt Cubukselta toissakesänä ostetun Mesh-tyylisen hameen viime kesänä ostetun Nasa t-paidan pariksi. Tuota hametta tuli syyskuussa käytettyä aika paljon. Sukkhousujen tai legginssien sekä neuleen kanssa asu voisi toimia vielä hieman kylmemmiklläkin keleillä.



Seuraavana on mekkoasu, joka oli päälläni baarireissulla isosiskojeni kanssa. Mekko on secon handina Timon siskon facebookkirppikseltä ostettu. Alunperin kolttu on Gina Tricosta. Mekko on minun tyyliseni, mitä nyt en ole kauhean tottunut pitmänn noin syvään uurrettuja kaula-aukkoja. Mutta mekko on kyllä kaunis <3 Jalassa oli mustat sukkahousut. Neuletakki oli lainassa siskolta tuona iltana. En muista mitä merkkiä se oli. Korvissa pöllökorvikset, jotka tilasin alkusyksysä Samas-korusta.






Viimeiset kaksi kuvaa on otettu junassa samasta asusta. Päällä oli H&M:stä ostettu paita, jossa on..ööm..puuterihuiskuja. Värimaailma on melko vaalenapunainen ja tyttömäinen. Paida oli yhdistettynä jälleen tuohon lempihameeseeni, eli mustaan Cubuksen Mesh-hameeseen.


Kiinnostaako asukuvat edelleenkin? Haluaisitteko nähdä niitä taas useammin? En ole mikään muodin seuraaja mutta tykkään kokeilla erilaisia asuyhdistelmiä.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni