Lokakuun bujonäkymiä ja noitapiirrustuksia


Tämänkin vuoden lokakuussa piirtäminen kiinnosti taas hieman enemmän. Halloweenin kunniaksi piirtelin bujonäkymiin temaan sopivia Pokemoneja ja luonnostelin luonnoskirjaani Inktoberaiheisen Witchtober haasteen noitia. Noitien piirtely tosin tyssäsi aikaisemmin kun piti. Haaste olisi kestänyt koko kuukauden muttan taisin lopettaa piirtelyn yhdentoista noitakuvan jälkeen.

Ajattelin näi lokakuun mentyä ohi, jakaa teille muutaman kuvan. Minähän olen aika aloittelija piirtelyhommissa. Eli mitään superhienoja taideteoksia nämä kuvatukseni eivät ole mutta valitsin tähän postaukseen otettavaksi ne, mihin ite olen kaikista tyytyväisin.

Aloitetaan bujoista. Mielestäni Zubat oli oikein oiva pokemon piirrettäväksi Halloweenin hengessä. Onhan se lepakko Mittasuihteisiin esimerkiksi noissa siivissä en ole oikein tyytyväinen mutta ainakin sen tunnistaa siksi otukseksi, mikä se on.Eräällä muulla viikolla teema-Pokemon oli Gengar. Se oli mielesäni yksi onnistuneimmista Pokemin piirustuksistani


Murkrow oli myös yksi Pokemon valinta yhdelle lokakuun viikolle. Siihen sain idean siitä, kun olin tehnyt mys Witchtoberin Pokemon-noidaksi Murkrown. Bujoon siitä tuli parempi kuin luonnoskirjaan.
Seuraavana luonnoskirjaan tehty isompikokoinen Murkrow. Se on tehty ennen tuota bujoon tehtyä ja sen kyllä näkee.           Yksi parhaista kuvista, minkä tein witchtoberin aikana oli fanart-aiheeni Milla Magia.Loput lempparit on sitten tuossa alla. En muista enää aiheita tarkasti. :D Kissakuvassa on ainakin kyse hengistä. Kissan kahdeksen henkeä (8+1=9) leijailevat odottamassa vuoroaan.


Seuravassa taisi olla aiheena noitaoppilas. Tyytyväisin tuossa kuvassa olen tuohon noidan pataan.


Sitten taisi olla merinoidan vuoro. Siitä tuli kaiken kaikkiaan oikein mukava. :)


Viimeiseksi jäänyt noita oli aiheeltaan rento asu. Siitäkin tuli oikein kiva. kasvojen piirtäminen on ehdottomasti se asia, mitä näissä ihmishahmoissa täytyy harjoitella. No okei..kädet ja jalat tuottavat myös vaikeuksia. Vaatteita on kiva piirtää :D Pienenä minulla oli pieni vihko johon piirtelin erilaisia asuja. Harmittaa, ettei sitä ole enää  tallessa.


Sellaista taiteilua tuli harrastettua lokakuussa. Kiinnostaisiko teitä bujopostaukset ja piirustusten esittely jatkossakin? Minusta tätä oli mukava tehdä. :)Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Faktoja x 10