Eläytynyttä leffassakäyntiä



Eilen kävimme katsomassa Fantastic Beast and the Crimes of Grindewald- elokuvan. Fantastic Beast elokuvien fanikuteita mutta viime kesänä tuli hommattua kaksi Harry Potter -teemaista vaatetta EMP:ltä. Päälleni päätys siis tämä Potter mekko, jossa lukea rintamuksessa Hogwarts ja helmassa on eri tupien vaakunoita. 





Se olikin ihan teemana sopiva asu. Olihan tässä toisessa Fantastic Beast elokuvassa muutama kphtaus Hogwardsiin sijoitettuna, ja nuori Dumbledore (Dumbbis niinkuin kavereiden kesken häntä kutsumme ;)) Mekon pariksi puin Rohkelikon värisen neuleen. Vaikka itse olisin ehkä Puuskupuhin ja Korpinkynnen seikoitus :D 


Elokuva oli parempi kuin uskalsin odottaakaan. Täytyy sanoa, että epäilin jude Lawin suoritusta nuorena Dumbletorena erittäin paljon etukäteen. Epäilykseni osoittautui kuitenkin turhaksi, ja minusta hänen roolisuorituksensa meni nappiin. 

Kohua aiheuttanut Johnny Depp Grindevaldina oli myö ihan hyvä. Ainakin soiva moiseen rooliin. Depp on parhaimmillaan pahisrooleissa. Itse en oikein enää fanita Deppiä hänen henkilökohtaisten elämänsä toilailujen jälkeen. En kuitenkaan antanut sen häiritä elokuvassa. 


Parasta elokuvassa oli sen visuaalinen näyttävyys, kaikenlaiset söpöt otukset sekä itse Newt sekä Dumbledore. Lopussa tuli taas yllätyksiä puskan takaa. Jotkin asiat eivät ihan istuneet logiikkaani mutta ne selvinnevät myöhemmin. Elokuvassa oli aika vilisemällä viittauksia Harry Potteri kirjoihin, ja niissä oleviin tuleviin tapahtumiin, joten jos niitä ei ole ennen katsonut tai lukenut voi kärryillä kestäminen olla hieman haateellista. Uskon kuitenkin, että monet näiden elokuvien fanit ovat myös Potterinsa lukeneet.


En tiedä huomasitteko mutta parissa kuvassa heiluttelen taikasauvaani. Se on oikeastaan mustekynä, joka on olevinaan Dumbledoren taikasauva. Sain sen ystävältäni kesällä tuliaisiksi.

Itse pidin tästä Potter-henkisestä asusta hyvin paljon. Elokuvasta pidin vielä enemmän. Tällä hetkellä kun kirjoitan tätä, kuuntelen Spotifystä elokuvan soundtrackia. Musiikki on upeaa. :) Oletteko te jo käyneet katsomassa Fantastic Beast kakkosen? Kiinnostaako teitä edes kyseinen elokuva tai maailma?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni