Kevättä ja suunnitelmia!




Hihii, täällä sitä taas ollaan, ja ajoissa kirjoittamassa tämän kuukauden ensimmäistä postausta. Jee!! No, en nyt tiedä onko tämä nyt niin jee mutta kiva on kirjoitella jostain syystä taas pitkästä aikaa. Maaliskuu on täällä, ja lähtölaskenta kohti kevättä voi alkaa. Jipii!!!! Ylläolevassa kuvassa oleva Herra Kierulainenkin on innoissaan ;)

Kunhan tuosta vähän valoostuu lisää nämä päivät, niin voisi mennä ottamaan vähän kuvia tuonne luontoon, ja hoodeille. Voisin opetella ottamaan hieman paremipia valokuvia. Kunpa kevät etenisi äkkiä siihen pisteeseen, että tuota aurinkokultaakin näkyisi hieman enemmän. Ulkoilu, ja kuvaaminen on nimittäin silloin nyt tuhat kertaa hauskempaa.



Niin ja vaikka keväton tulossa, minä se katselen erittäin syksytunnelmaista sarjaa. (vaikka Gilmoren tytöissä nyt ei toki koko ajan ole syksy, mutta saan siitä kuitenkin  sellaiset syksyvibat. Noh, toisaalta tuon sarjan katsominen ei katso vuodenaikaa!!). Näin keväällä kun opiskelujutut rassaa, niin sitä tarvitsee jotain spesiaalia arjesta irrottautumiseen, siksi ostin muutama viikko sitten tuon ykköskauden. Olen jo katsonutkin sen läpi : D Vaan ensiviikolla tulee sitten toinen kausi katsottavaksi. Saan sen nimittäin poikaystävältä vuosipäivälahjaksi. Olen innoissani!! 

Ennen kun voin sarjaan paneutua on kuitenkin tehtävä pari tenttiä, ja palauttaa raportti. Sitä varten täytyy tosin tehdä hommia tuon lukemisen kanssa aika paljon, ja sitten tietysti raportin laatiminenkin vaatii aikaa. Vaan viikon päästä pääsee sitten rauhassa lataamaan akkuja Gilmoren tyttöjen kakkoskauden avulla. ;) Sitä ennen pitäisi kuitenkin tehdä näitä kouluhommia.

Tiedättekö, kun mie olen laiska. Siis oikeasti ihan superlaiska tenttiin lukija, ja kirjalliset tehtävätkin tuppaavat aina jäämään tehtäväksi edellisenä iltana, kun niiden palautus on. Kuulostaako tutulta? :D Toivottavasti en ainakaan ole ainut, jolla on näin huonot opiskelumenetelmät. Minä toki aina päätän, että tällä kertaa luen kunnolla, ja aloitan tehtävien teon ajoissa, mutta useimmiten se päätös ei pidä.

Yhtenä tavoitteena tälle vuodelle 2012 voisikin sitten olla, että opettelisin lukemaan tentteihin paremmin, ja tekemään tehtävät aiemmin. Kyllä mie pystyn siihen!!!! 

Terveisin hän, joka päivittää blogiaan, ja välttekee näin tenttiin lukemista! ;)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Söpö kettutyttö vai femme fatale?

Joulukalenteri luukku 8: Pokemon suklaajoulukalenterin luukku 8

Sotkuinen (ja" ruma") totuus elämästäni